Primele declarații ale Ioanei Simion, după ce a depus actele de divorț. ‘O femeie nu merită înjosită’

02.03.2021, 16:27
Primele declarații ale Ioanei Simion, după ce a depus actele de divorț. 'O femeie nu merită înjosită'
Primele declarații ale Ioanei, după ce a depus actele de divorț. 'O femeie nu merită înjosită'
Nu mai este cale de împăcare între Ilie și Ioana Năstase! Marți, 2 Martie, bruneta a mers să depună actele de divorț la Tribunalul din Constanța. 

Mariajul Ioanei cu Ilie Năstase se apropie de final! Ioana a decis să se despartă oficial de fostul tenismen și s-a înfățișat la Judecătoria din Hârșova, o localitate situată pe malul drept al Dunării, pentru a introduce acțiunea de divorț.

Ioana Simion a depus actele de divorț

Separarea celor doi se va produce în fața instanței, ci nu la notar, pe cale amiabilă. Se pare că așa și-a dorit Ilie Năstase, după cum a declarat Ioana. Bruneta a făcut primele declarații după ce a depus actele.

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Pentru că așa și-a dorit soțul meu, așa a vrut el, de ce nu știu. Așa și-a dorit (n.r. de ce la tribunal și nu la notar)’, a spus Ioana Simion la Antena Stars.

Mai mult de atât, Ioana Năstase a mărturisit că vrea să-i înapoieze lui Ilie toate cadourile pe care i le-a făcut în ultima perioadă.

„În cazul meu, nu este nevoie. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine’, a continuat Ioana Simion.

Ioana Năstase a detaliat cum a agresat-o Ilie Năstase

Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc’, a detaliat Ioana Năstase pentru Click!

citește și...