Primele declarații ale fiului lui Brigitte Pastramă după scandal. ”I-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii”

22.06.2020, 16:01
Primele declarații ale fiului lui Brigitte Pastramă după scandal. ”I-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii”
Primele declarații ale fiului lui Brigitte Pastramă după scandal. ”I-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii”

Fiul lui Brigitte Pastramă, Robert Sfăt, a făcut primele declarații după scandalul în care este implicat cu mama sa. Acesta susține că nu consumă substanțe interzise.

Brigitte Pastramă  a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Mai mult, Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Ea a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut loc noaptea trecută.

Robert, fiul vedetei, a făcut primele declarații după scandalul iscat. Tânărul, în vârstă de 19 ani, susține că a furat o sticlă de vin de la mama sa și aceasta s-a enervat din cauza muzicii date mai tare.

„Am avut diferite incompatibilățile parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și ei nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat.

Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi. Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine”, a declarat Robert, la România TV, potrivit spynews.ro.

Robert susține că nu consumă substanțe interzise și că mama lui are idei conform cărora el este ”un copil distrus”.

„De mașină se tot plânge că s-a urcat un gândăcel și a învârtit acolo de covrig. Mi-au luat amprentele. Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin.

De la 14 ani când am venit la București, i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii. Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată”, a mai spus Robert, potrivit sursei citate.

Brigitte Pastramă afirmă că fiul ei se droghează de la 14 ani

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri șocante despre fiul ei, Robert, despre care a spus că se droghează de la vârsta de 14 ani și pe care l-a internat chiar și la dezintoxicare.

În plus, Brigitte Pastramă a afirmat că fiul ei a fost motivul care a dus la divorțul de Ilie Năstase, pentru că erau adeseori chemați la poliție.

”Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani.

Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum”, a declarat Brigitte pastramă pentru revista Viva.

citește și...