Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu la ieșirea de la Parchet: ‘Sper că Alex Bodi nu va încerca să-mi facă rău’

22.02.2021, 19:54
Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu la ieșirea de la Parchet: 'Sper că Alex Bodi nu va încerca să-mi facă rău'
Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu la ieșirea de la Parchet: 'Sper că Alex Bodi nu va încerca să-mi facă rău'
Bianca Drăgușanu a fost audiată, luni (22 februarie), la Parchet, după ce a făcut publice mai multe imagini în care apare vânătă și umflată la față. Blondina preciza că așa arăta după bătăile primite de la fostul soț, Alex Bodi, pe parcursul a doi ani și jumătate de relație. 

Bianca Drăgușanu a mers alături de avocatul său și a stat de vorbă cu procurorii aproape trei ore.

La ieșirea din instituție, vedeta a făcut primele declarații cu privire la plângerea pe care a făcut-o împotriva fostului ei soț. În plus, ea a mărturisit că se teme și acum de Alex Bodi.

”Da, mă tem de el în mod direct. Eu sper că nu va încerca să-mi facă rău. Este foarte greu”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Prin ce chinuri a trecut timp de 2 ani

„M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă. Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis ok, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu.

Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună de-a mea și de-a lui și înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine. La trei zile după ce am vorbit cu fata asta, fotografia apare în presă. Când eu arătam așa am vorbit cu puțin persoane, printre care și el”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

citește și...