Bianca Drăgușanu a ajuns din nou în fața oamenilor legii! De ce a fost chemată la Parchet

22.02.2021, 15:49
Bianca Drăgușanu a ajuns din nou în fața oamenilor legii! De ce a fost chemată la Parchet
Bianca Drăgușanu a ajuns din nou în fața oamenilor legii! De ce a fost chemată la Parchet

Luni, 22 februarie, a fost o zi extrem de grea pentru Bianca Drăgușanu! Blondina a fost chemată la Parchet pentru a da explicații în dosarul în care este acuzat fostul ei soț, Alex Bodi. 

În urmă cu aproape două săptămâni, Bianca Drăgușanu făcea dezvăluiri șocante despre violențele suportate din partea afaceristului. Acum, vedeta a fost chemată în fața oamenilor legii.

Potrivit Spynews, fosta prezentatoare tv a făcut declarații în legătură cu plângerea pe care i-a făcut-o lui Alex Bodi, cu privire la bătăile încasate de la el în timpul relației.

Bianca Drăgușanu a fost chemată de urgență la Parchet

La Parchet, Bianca Drăgușanu a venit însoțită de avocatul său, însă nu a dorit să dea prea multe declarații în fața jurnaliștilor.

”M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.

În urmă cu o săptămână, blondina povestea chinurile prin care a trecut în timpul relației cu Alex Bodi.

Prin ce chinuri a trecut

„M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă. Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis ok, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu.

Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună de-a mea și de-a lui și înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine. La trei zile după ce am vorbit cu fata asta, fotografia apare în presă. Când eu arătam așa am vorbit cu puțin persoane, printre care și el”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

Pe de altă parte, afaceristul a spus că Bianca Drăgușanu a făcut publice fotografiile cu ea învinețită doar pentru a se răzbuna.

“Este vorba de o răzbunare, combinată cu o diversiune. A publicat pozele astea ca să-mi facă mie rău. Dar de ce te trezești să mă ataci acum după patru luni? Ea știe că o doamnă jurnalistă i-a confirmat că nu eu am dat poza. Eu vreau să uit acest război cu ea. Nu am nici o intenție să-i fac rău, plus că nu mă mai interesează persoana ei”, a adăugat Alex Bodi, pentru Antena Stars.

citește și...