Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a urmărit-o prin oraș. Ce a implorat-o afaceristul

25.05.2021, 17:28
Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a urmărit-o prin oraș. Ce a implorat-o afaceristul
Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a urmărit-o prin oraș. Ce a implorat-o afaceristul

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații, după ce a fost protagonista unui nou scandal cu fostul soț, Alex Bodi. Blondina a fost urmărită de afacerist prin oraș, încercând să se împace cu ea. În plus, Alex Bodi a implorat-o pe vedetă să nu se mărite cu Gabi Bădălău. 

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a fost nevoită să se baricadeze în mașină, după ce fostul soț a încercat cu disperare să-i deschidă portiera. Acum, vedeta a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, între ei, dar și care sunt intențiile reale ale lui Alex Bodi.

‘Nu ne-am împăcat! Se scriu multe și se spun multe, dar se întâmplă mai puține decât se scriu și se spun. Nu m-am împăcat cu Alex și nu vreau să mai comentez despre viața mea personală. Faptul că Alex mi-a dat niște flori și am interacționat nu înseamnă că ne-am împăcat. Probabil și-ar dori! Adică evident că gesturile îi trădează intențiile… Sunt bine acum, statutul relației mele rămâne necunoscut!’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Ciao.

Alex Bodi s-a despărțit de Daria Radionova

Rusoaica Daria Radionova continuă seria dezvăluirilor șocante după despărțirea de Alex Bodi! Tânăra a mărturisit că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut-o să sufere enorm.

”Nu am menționat nimic rău despre tine. Și tu… ce ai făcut? Dar așa cum am spus, dacă mă provocați, atunci veți dispărea ca penele în vânt. În situația ta delicată, ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbești de rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demns… Spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile cu fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață!

Când am fost într-o relație, ai vorbit complet opus despre acea femeie. Că a fost amantă, este prostituată, psihopată. Că mă copiază, că este obsedată de mine, că și ea este obsedată de tine, că, dacă o suni, poate fi în fața casei tale în 5 minute (dar nu o vrei), că îi roagă pe oameni să întrebe…. Că ai nevoie de ea să ia actele de la poliție și să te prefaci că e sfântă acum? Nu cred că va funcționa, ea nu este la fel de proastă să creadă minciunile tale pentru a 100-a oară. Nu trebuie să vorbești despre mine, nu trebuie să mă ameninți. Și, așa cum am spus mai înainte, lasa-mă să plec în pace și nu mă mai provoca. Cred că te-ai blocat în propriile minciuni”, a fost mesajul rusoaicei, de pe Instagram.

citește și...