Bianca Drăgușanu, terorizată de Alex Bodi! Ce a făcut afaceristul în plină stradă. Toți au fost șocați

25.05.2021, 13:56
Bianca Drăgușanu, terorizată de Alex Bodi! Ce a făcut afaceristul în plină stradă. Toți au fost șocați
Bianca Drăgușanu, terorizată de Alex Bodi! Ce a făcut afaceristul în plină stradă. Toți au fost șocați

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit anul trecut, însă afaceristul din Mediaș se pare că mai are sentimente puternice pentru fosta lui soție. 

Mai mult de atât, Alex Bodi nu poate accepta ideea că blondina și-a refăcut viața alături de Gabi Bădălău, bărbatul cu care ar vrea să-și întemeieze o familie. Recent, omul de afaceri a făcut o criză de gelozie în plină stradă.

Bianca Drăgușanu, urmărită de Alex Bodi

De când a fost eliberat din arestul la domiciliu, Alex Bodi a început iar să o urmărească pe Bianca Drăgușanu, pentru a se împăca cu ea. Potrivit Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, bărbatul a încercat zilele trecute să stea de vorbă cu blondina la telefon, însă fără succes. Așa că a decis să meargă să vorbească cu ea față în față și s-a dus la salonul de înfrumusețare unde se afla.

Supărat, Alex Bodi a intrat în locația respectică și a încercat să o convingă pe Bianca să nu facă nunta cu Gabi Bădălău.

„Pentru că așa vreau eu!”, i-ar fi spus afaceristul Biancăi Drăgușanu.

Momentele tensionate nu s-au oprit aici, căci Bodi a plecat după blondină, după ce aceasta a ieșit din salon și s-a baricadat în mașina personală. În tot acest timp, bărbatul striga să deschidă geamul pentru a discuta cu ea, spre șocul celor din jurul lor.

„Nu vezi că ne filmează?”, a mai spus Alex Bodi, care practic stătea atârnat de mașina Biancăi. În schimb, vedeta nu s-a lăsat înduplecată și a plecat în trombă.

Alex Bodi s-a despărțit de Daria Radionova

Daria Radionova continuă seria dezvăluirilor șocante după despărțirea de Alex Bodi!

”Nu am menționat nimic rău despre tine. Și tu… ce ai făcut? Dar așa cum am spus, dacă mă provocați, atunci veți dispărea ca penele în vânt. În situația ta delicată, ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbești de rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demns… Spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile cu fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață!

Când am fost într-o relație, ai vorbit complet opus despre acea femeie. Că a fost amantă, este prostituată, psihopată. Că mă copiază, că este obsedată de mine, că și ea este obsedată de tine, că, dacă o suni, poate fi în fața casei tale în 5 minute (dar nu o vrei), că îi roagă pe oameni să întrebe…. Că ai nevoie de ea să ia actele de la poliție și să te prefaci că e sfântă acum? Nu cred că va funcționa, ea nu este la fel de proastă să creadă minciunile tale pentru a 100-a oară. Nu trebuie să vorbești despre mine, nu trebuie să mă ameninți. Și, așa cum am spus mai înainte, lasa-mă să plec în pace și nu mă mai provoca. Cred că te-ai blocat în propriile minciuni”, a fost mesajul rusoaicei.

citește și...