Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău! Alex Bodi va lua foc

31.05.2021, 18:27
Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău! Alex Bodi va lua foc
Primele declarații ale Bianca Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău

În plin scandal cu fostul soț, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a făcut declarații siropoase despre relația cu Gabi Bădălău. Vedeta se pregătește să se mărite cu fostul partener de viață al Claudiei Pătrășcanu.

Se pare că Alex Bodi nu se poate obișnui cu gândul că Bianca Drăgușanu și-a refăcut viața amoroasă cu Gabi Bădălău și a încercat, cu disperare, să o convingă pe blondină să revină în brațele lui.

Bianca Drăgușanu, fericită în relația cu Gabi Bădălău

În zadar, însă! Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de afacerist și i-a declarat iubirea lui Gabi Bădălău. Ea a dezvăluit că relația lor merge ca pe roate, în ciuda tuturor zvonurilor.

‘Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună. Ne înțelegem bine, iar el este genul de om care nu vrea să iasă în față, ca alții, când vine vorba de presă. Acum, noi suntem împreună, dar nu am ce să spun multe despre planurile noastre, preferăm să ne concentrăm asupra relației noastre’, a spus pentru Fanatik, Bianca Drăgușanu.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre filmulețul cu ea inconștientă

Bianca Drăgușanu a explicat în detaliu ce s-a întâmplat cu ea în ziua respectivă, după ce fostul său partener, Alex Bodi, a spus că vedeta luase mai multe pastile de somn.

‘Pe mine nu mă distruge un video în care eram într-o stare nasoală, în care am ajuns tot din cauza lui. Nu se întâmplă nimic în video. De fapt, el m-a lovit, m-a bătut și am leșinat și a venit cu un prieten apoi. Ca un asasin care își premeditează crima, așa a procedat cu mine. Locul lui e după gratii, nu în libertate. M-a șantajat trei ani de zile și m-a terorizat. În acest video eu am fost lovită, leșinată din cauza lui.

Omul nu face decât un circ ieftin. Acest video l-a mai dat de mai multe ori, dar nu integral. Acum l-a dat integral, pentru că nu i-a reușit schema cu împăcarea’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.ro.

citește și...