Bianca Drăgușanu, din nou în conflict cu Alex Bodi! De ce îi face plângere penală: ‘M-a șantajat și terorizat’

29.05.2021, 17:09
Bianca Drăgușanu, din nou în conflict cu Alex Bodi! De ce îi face plângere penală: 'M-a șantajat și terorizat'
Bianca Drăgușanu, din nou în conflict cu Alex Bodi! De ce îi face plângere penală: 'M-a șantajat și terorizat'

Bianca Drăgușanu a văzut negru în fața ochilor după ce a văzut că filmulețul cu ea inconștientă lângă pat a ajuns în spațiul public. Blondina a dat vina pe fostul soț, Alex Bodi, și a spus că el a dat video-ul în presă. 

Bianca Drăgușanu a explicat în detalii ce s-a întâmplat cu ea în ziua respectivă, după ce fostul său partener, Alex Bodi, a spus că vedeta luase mai multe pastile de somn.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre filmulețul cu ea inconștientă

‘Pe mine nu mă distruge un video în care eram într-o stare nasoală, în care am ajuns tot din cauza lui. Nu se întâmplă nimic în video. De fapt, el m-a lovit, m-a bătut și am leșinat și a venit cu un prieten apoi. Ca un asasin care își premeditează crima, așa a procedat cu mine. Locul lui e după gratii, nu în libertate. M-a șantajat trei ani de zile și m-a terorizat. În acest video eu am fost lovită, leșinată din cauza lui.

Omul nu face decât un circ ieftin. Acest video l-a mai dat de mai multe ori, dar nu integral. Acum l-a dat integral, pentru că nu i-a reușit schema cu împăcarea’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.ro.

Supărată foc, blondina a spus că îi va face plângere la Poliție pentru hărțuire.

‘Pentru că a încercat să intre în locuința mea și regret că nu am făcut-o acum câteva zile, când a intrat în salon după mine. Ar trebui să-i fie rușine, că pretinde că e un tată și un om de afaceri. Se pune cu iubitul meu la masă. Ba îmi trimite flori, ba mă urăște, ba se autoumilește. Acum o lună de zile îmi trimitea flori și îmi spunea că sunt o femeie frumoasă, azi trimite videouri cu mine.

L-am expediat peste tot. A venit disperat după mine peste tot. Omul încearcă  să se răzbune pe mine pentru că nu știe să piardă și pe unde a venit la mine m-a înghesuit prin toate colțurile, la salonul de unghii, de față cu Andreea Tonciu’, a mai completat Bianca Drăgușanu.

citește și...