Primele concluzii în cazul morții omului de afaceri din Arad! Ce au găsit anchetatorii în mașina lui Ioan Crișan

30.05.2021, 13:19
Primele concluzii în cazul morții omului de afaceri din Arad! Ce au găsit anchetatorii în mașina lui Ioan Crișan
foto: ARADON

Mașina omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan, a explodat la scurt timp după ce acesta a încercat s-o pornească în parcarea unui supermarket. 

La nicio zi de la decesul omului de afaceri, anchetatorii au oferit primele concluzii în cazul bolidului care a explodat în parcarea unui supermarket din Arad, omorându-l pe Ioan Crișan. Toate indiciile duc către un asasinat cu bombă.

Dispozitivul ar fi fost amplasat în interiorul mașinii lui Ioan Crișan și ar fi fost activat de la distanță, cu ajutorul unei stații radio sau prin telefon.

O bombă ar fi fost amplasată în mașina lui Ioan Crișan

Ioan Crişan a decedat sâmbătă dimineață, 29 mai, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Conform Adevărul, autorii asasinatului cu bombă de la Arad nu au fost încă identificați. Dispozitivul ar fi fost amplasat în interiorul maşinii „cel mai probabil sub scaunul şoferului”.

Momentan nu se cunoaște modul în care a fost activată bombă, fie prin ajutorul unei stații radio de la distanță sau prin declanșarea bombei de pe un telefon.

Prefectul județului Arad, Toth Csaba, a declarat că este posibil ca autorul exploziei să fi fugit deja din țară.

”Granița este aproape. Din municipiul Arad, undeva într-o oră se poate ajunge în graniță, dar vă rog să înțelegeți și dumneavoastră că nu se poate închide granița atât de repede, având în vedere că nu am avut date suficiente, și granița nu o închide prefectul județului Arad”, a spus prefectul Csaba, scrie stirileprotv.ro.

Cine a fost Ioan Crişan

Ioan Crişan a lucrat 25 de ani ca electronist la Aeroportul Arad, iar apoi s-a ocupat de transporturi şi a ajuns să-şi transforme pasiunea pentru pescuit într-o afacere. Practic, Crişan a înfiinţat prima crescătorie de somn african din România, în fosta Fabrică de Cânepă din Iratoşu. În 2013, Crişan declara pentru „Adevărul” că are 22 de bazine, din care 15 erau pline cu somni de diferite dimensiuni, de la 250 g la 15 kg. Ioan Crişan mai spune atunci că a făcut investiţii şi a modernizat şi automatizat ferma.

citește și...