VIDEO / Detalii șocante despre omul de afaceri mort în mașina care a explodat la Arad. Ce spune SRI

29.05.2021, 16:12
VIDEO / Detalii șocante despre omul de afaceri mort în mașina care a explodat la Arad. Ce spune SRI
Detalii șocante despre omul de afaceri mort în mașina care a explodat la Arad. Ce spune SRI

Ioan Crişan, fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea, a decedat sâmbătă (29 mai), după ce maşina în care se afla, o limuzină Mercedes, a explodat în condiţii suspecte în parcarea unui supermarket Profi din Arad. 

Omul de afaceri tocmai pleca din parcarea supermarketului în momentul în care maşina sa a sărit în aer, bubuitura fiind auzită de la distanţă. Explozia s-a declanșat în momentul în care șoferul a încercat să pornească bolidul de lux.

În momentul sosirii echipajelor de la pompieri, incendiul se manifesta cu violență și generalizat. Focul a fost stins în aproximativ 20 de minute.

Mașina lui Ioan Crişan a explodat în parcarea unui supermarket

ioan crisan
Ioan Crișan. Sursă foto: Ziar de Arad

SRI a anunțat că va participa la ancheta privind explozia mașinii de la Arad. În plus, a făcut primele constatări și se exclude ipoteza unui atentat terorist.

„SRI participă la ancheta desfășurată de Poliția Română și, împreună cu specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică se realizează expertiza pirotehnică.

Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, se precizează într-un scurt comunicat emis sâmbătă de SRI.

Ioan Crişan a lucrat 25 de ani ca electronist la Aeroportul Arad, iar apoi s-a ocupat de transporturi şi a ajuns să-şi transforme pasiunea pentru pescuit într-o afacere. Practic, Crişan a înfiinţat prima crescătorie de somn african din România, în fosta Fabrică de Cânepă din Iratoşu. În 2013, Crişan declara pentru „Adevărul” că are 22 de bazine, din care 15 erau pline cu somni de diferite dimensiuni, de la 250 g la 15 kg. Ioan Crişan mai spune atunci că a făcut investiţii şi a modernizat şi automatizat ferma.

citește și...