Prima iubire a lui Dan Bittman. ”M-a provocat să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată”

14.05.2021, 13:26
Prima iubire a lui Dan Bittman. ”M-a provocat să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată”
Prima iubire a lui Dan Bittman. ”M-a provocat să fac lucrurile pe care nu le-am făcut niciodată”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, și-a amintit de prima sa iubire.

Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani). De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre. Prezent la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Dan Bittman a vorbit despre prima sa iubire. Acesta s-a îndrăgostit în școala generală de o colegă care se numea Cristina. „Prima iubire m-a provocat să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată. În clasa a 7a m-am îndrăgostit iremediabil de o fată, Cristina. Acum cred ca este oftalmolog în Germania. În perioada premăritală au plecat multe în străinătate și au găsit cariere excepționale”, a dezvăluit artistul, relatează spynews.ro.

Acesta a spus și care a fost cea mai mare nebunie pe care a făcut-o din dragoste: „Cea mai mare nebunie a fost să urc scara de incendiu la Bistrița cu niște doamne îmbrăcate de seară, în 1985 și am urcat noi ce am urcat și doi polițiști se uitau cu lanterna de jos, în fundul domnișoarelor și am spart un geam că nu aveam voie să intrăm cu persoane străine în hotel. De frica unui portar nebun. Portarul urca două etaje mai repede decât liftul și ne prindea”, a explicat el.

Dan Bittman, despre momentul în care a fost la un pas să renunțe la trupa Holograf

În urmă cu câțiva ani, Dan Bittman a suferit o intervenție la nivelul gâtului, în urma căreia vocea i=a fost afectată. Artistul a mărturisit că s-a gândit atunci să renunțe la trupa Holograf.

„Am avut o singură zi în care m-am trezit cu panică. Aveam primele minute când vorbeam pe vocea mea și apoi răgușeam. Mi-am dat seama că nu e așa rău, nu e nervul tăiat și probabil îmi revin. Dar da, m-am panicat și le-am zis lor să caute pe altcineva cu care să continue treaba”, a declarat Dan Bittman, potrivit sursei citate anterior.

”Nu puteam să stau așa, nu cred că dacă nu mai eram eu gata, stingeam lumina. Sunt lucruri de viață, mergem înainte. M-am gândit să joc roluri negative în filme. Nu puteam sta așa, am trei copii de crescut”, a completat artistul.

citește și...