Prima imagine cu chipul gemenelor Valentinei Pelinel! Micuțele sunt adorabile și seamănă cu mama lor

28.10.2019, 14:13

Valentina Pelinel este o mămică cu normă întreagă! Soția lui Cristi Borcea se ocupă de creșterea celor trei copii mici pe care îi are cu fostul boss dinamovist și pare că se descurcă de minune.

Prima imagine cu chipul gemenelor Valentinei Pelinel!

Valentina Pelinel a publicat, pentru prima dată, pe rețelele de socializare o imagine cu chipul gemenelor, Indira Maria și Rania Maria (8 luni). Blondina apare în fotografia respectivă alături de toți cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea.

De când a născut, la 1 martie 2019, Valentina Pelinel a ezitat să le arate fața micuțelor. Îmbrăcate identic, cu rochițe înflorate și bentițe pe cap, gemenele au stat cuminți în brațele mamei lor, Valentina Pelinel. Fetițele sunt superbe și seamănă leit cu cea care le-a dat viață.

Deși este mamă a trei copii superbi, Valentina Pelinel a revenit la silueta dinainte de naștere. Fostul model a ajuns la silueta cu care urca în trecut pe podium.

În dreptul imaginii, Valentina Pelinel a scris și un mesaj emoționant: ‘Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viața noastră’. 

Valentina Pelinel se ocupă singură de cei trei micuți, după ce Cristi Borcea a fost iar încarcerat la începutul acestui an. Fostul patron de la Dinamo trebuie să ispășească 5 ani de închisoare.

 

View this post on Instagram

 

Copiii sunt cea mai mare binecuvantare din viata noastra ❤????‍?‍??‍?‍?‍???

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

citește și...