Cristi Borcea e de neoprit: face afaceri și-n închisoare! Valentina Pelinel va lua foc când va auzi ce i-a încredințat Mihaelei Borcea

13.07.2019, 14:55

Cristi Borcea a fost condamnat la 8 februarie 2019 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia și a fost încarcerat la penitenciarul Rahova din București.

Cristi Borcea e de neoprit: face afaceri și-n închisoare!

Cu toate că a revenit din nou în spatele gratiilor, fostul acționar de la Dinamo nu pierde deloc timpul. Cristi Borcea s-a gândit că este momentul să mai deschidă o nouă afacere, pe care are de gând să o lase pe mâna Mihaelei Borcea, prima lui soție.

Astfel, femeii i-au revenit hotelul și plaja din stațiunea Olimp, după ce Cristi Borcea a renunțat la cele două ștranduri deținute în Capitală. Nu le-a vândut, ci le-a închiriat, pentru a scoate bani frumoși.

Cristi Borcea are încredere mare în prima lui nevastă, motiv pentru care a pus-o să se ocupe de acest business. Conform Libertatea, Cristi Borcea are de gând să se extindă în stațiune și să mai cumpere un hotel în stațiunea Olimp. Afacerile ar urma să fie deținute de Mihaela Borcea, nu de Valentina Pelinel, actuala lui soție.

Tranzacția nu a fost finalizată, dar nici departe n-ar fi, conform unor surse din apropierea familiei. Implicată 100% Mihaela Borcea e adesea văzută, în această perioadă, dând sfaturi angajaților de la hotel și ocupându-se de administrarea, curățenia și promovarea plajei din Olimp.

Cristian Borcea are 9 copii cu 4 femei! Cu Mihaela, prima soție, fostul acționar de la Dinamo are 3 copii (pe Patrick și gemenii Angelo și Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina Vidican a rezultat doi copii (Alexandru și Gloria). În urma relației cu avocata Simona Voiculescu are o fetiță, Carolyn, iar Valentina Pelinel i-a dăruit deja un băiețel, pe Milan-Cristian, şi două fete gemene.

citește și...