Premoniția pe care a avut-o Oana Turcu, soția lui Cristi Barncu, înainte de pandemie. ”Simțeam că urmează să se întâmple ceva”

28.07.2020, 12:28
Premoniția pe care a avut-o Oana Turcu, soția lui Cristi Barncu, înainte de pandemie. ”Simțeam că urmează să se întâmple ceva”
Premoniția pe care a avut-o Oana Turcu, soția lui Cristi Barncu, înainte de pandemie. ”Simțeam că urmează să se întâmple ceva”

Oana Turcu, soția prezentatorului de televiziune Cristi Brancu, a făcut declarații legate de pandemia de coronavirus. Aceasta a afirmat că a presimțit că va fi rău înainte de izbucnirea pandemiei.

Oana Turcu i-a acordat un interviu partenerului său de viață, prezentatorul de televiziune Cristi Brancu, în care a vorbit despre pandemia de coronavirus.

În perioada de pandemie, Cristi Brancu nu a avut emisiune la Antena Stars și a stat acasă.

”Pauza de la Antena a fost de la Dumnezeu! Eu am tot felul de premoniții și înainte să se întâmple toate lucrurile astea cu COVID-ul simțeam că urmează să se întâmple ceva. Iar, în mometul în care am auzit de primele cazuri în Italia am zis, Doamne fă o minune, fă ceva încât noi să putem să stăm cât mai departe de expunere”, a declarat Oana Turcu, potrivit wowbiz.ro.

Cum se dezinfecta Cristi Brancu


Oana Turcu a explicat și care au fost măsurile de protecție luate de partenerul ei de viață în această perioadă de cxriză.

”Să vă spun cum era când Cristi ieșea din casă și se ducea undeva. Înainte să intre se dezbrăca până la chiloți, își lăsa lucrurile afară. După ce intra în casă se ducea direct la baie, unde făcea duș, inclusiv pe cap se spăla. Apoi, își dădea cu iod în nas. Mi-am distrus mâinile în acea perioadă de la cât dezinfectant foloseam”, a mai povestit Oana Turcu.

Vedeta a afirmat că se teme de virus.

”Fac pe mine de frică, mi-e frică de nu mai pot…. Am încercat să stăm acasă cât mai mult. Mulțumesc lui Dumnezeu că în perioada asta am putut să stăm acasă!”, a încheiat ea.

Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus a ajuns la 45.902 în țara noastră

Luni, 27 iulie 2020, au fost raportate 1.104 îmbolnăviri pe teritoriul țării noastre în ultimele 24 de ore.

România înregistrează a șasea zi cu peste 1.000 de noi cazuri de coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 1.104 de noi îmbolnăviri de COVID-19.

Până luni, 27 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 45.902 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.104 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 258 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

25.794 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.440 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Pe teritoriul României, 2.062 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 3.665 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 11.011 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 9 persoane.

citește și...