Povestea YouTuberului care a construit cea mai mare baterie portabilă existentă. Dispozitivul poate încărca 5.000 de telefoane

08.02.2022, 16:51

Handy Geng, un YouTuber din China, a construit cea mai mare baterie portabilă existentă. Dispozitivul are  o capacitate de 27.000.000 mAh și poate alimenta simultan multiple samartphone-uri, laptop-uri, tablete sau chiar alte baterii portabile, dar poate fi folosită și pentru alimentarea unui televizor, a unui scooter sau a unei mașini de spălat în aer liber. Bărbatul a decis să-și facă propria baterie portabilă din cauza geloziei. Motivul este unul incredibil.

Bateriile portabile au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, odată cu dezvoltarea rapidă a telefoanelor mobile și a altor gadget-uri pe care le folosiți în fiecare zi. Un astfel de accesoriu a devenit și mai indispensabil dacă mergeți departe și nu sunteți sigur că vă puteți baza oricând pe o baterie care să vă ajute. Cu o baterie portabilă de 10.000 mAh vă puteți încărca telefonul de două ori.

Ce ați spune, totuși, dacă ați deține o baterie externă cu capacitate mai mult sau mai puțin nelimitată? Poate că este un cuvânt prea mare, dar cu siguranță 27.000.000 mAh sunt aproape nelimitați, având în vedere că telefoanele au de obicei capacități cuprinse între 3.000 și 4.000 mAh.

Dispozitivul poate încărca 5.000 de telefoane

Cu alte cuvinte, potrivit creatorului acestei baterii uriașe, v-ați putea putea încărca telefonul de aproximativ 5.000 de ori. Cu siguranță, cifra este mult mai mare decât numărul de cicluri de încărcare pe care le va trece smartphone-ul dvs. din momentul în care îl cumpărați și până când decideți că este timpul pentru un upgrade.

Handy Geng este utilizatorul YouTube care a realizat acest proiect ambițios. Bateria portabilă a lui Geng poate alimenta un televizor, o mașină de spălat sau chiar un scuter.

De ce a decis bărbatul a decis să-și facă propria baterie portabilă

YouTuberul a dezvăluit care este motivul pentru care a recurs să construiască o baterie gigantică. Bărbatul era gelos pe bateriile pe care fratele și vărul său le deținea și a decis să-și facă propria baterie portabilă, pentru a concura cu ei și pentru a nu rămâne niciodată fără baterie la telefon.

“Unii râd de mine că sunt nebun, iar după ce râd nebuneşte, îşi dau seama că râd fără folos. Salutare tuturor, sunt un meşter căreia îi place să meşteşugească. Dacă vi se pare interesant conţinutul meu, nu uitaţi să vă abonaţi!”

YouTuberul a arătat cum a transformat bateria externă. Aceasta a fost realizată dintr-un acumulator al unei mașini electrice și o carcasă home made.

citește și...