Povestea numelui de scenă al lui Fuego. ”Mi s-a sugerat o variantă de nume și am ales la întâmplare”

20.07.2022, 15:52
Povestea numelui de scenă al lui Fuego. ”Mi s-a sugerat o variantă de nume și am ales la întâmplare”
Povestea numelui de scenă al lui Fuego

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a dezvăluit care este povestea numelui său de scenă. Artistul, în vârstă de 45 de ani, a explicat cum a ajuns să fie cunoscut sub numele Fuego. ”Mi s-a sugerat o variantă de nume și am ales la întâmplare. Se și potrivea cu genul latino pe care-l cântam”, a detaliat Fuego.

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Aceasta are o carieră impresionantă.

Artistul a dezvăluit, pentru playtech.ro. cum a ajuns să își aleagă numele de scenă Fuego.

Povestea numelui de scenă al lui Fuego. ”Se și potrivea cu genul latino pe care-l cântam, cu piesa ”Toată lumea dansează” și de acolo a început parcursul lui Fuego”

 

“În 1998 așa era trendul, cu nume de scenă. Am semnat cu prima casă de discuri din România și mi s-a sugerat o variantă de nume și am ales la întâmplare, dintr-un dicționar, acest nume. Se și potrivea cu genul latino pe care-l cântam, cu piesa Toată lumea dansează și de acolo a început parcursul lui Fuego! De vreo câțiva ani buni, am revenit la numele meu, Paul Surugiu. Firește că păstrez și pseudonimul, pentru că așa mă știe lumea, dar numele meu de azi este cel din buletin!”, a povestit Fuego pentru sursa citată anterior.


Artistul a făcut declarații și despre stilurile muzicale adoptate de-a lungul carierei sale: ”În adolescență, la Turda, până să mă lansez pe plan național cu adevărat, cântam pop-rock, aveam o trupă alături de tineri talentați și eram cumva vedetele orașului! Peste timp am cântat latino, am cochetat cu folclorul, dar muzica ușoară, pop, este cea care se potrivește cel mai bine sufletului meu, vocii mele și așa pot transmite emoția pe care o simt!”.

citește și...