Povestea impresionantă a unei concurente de la ‘Chefi la cuțite’: ‘Aveam tot felul de porecle legate de grași, am fost subestimată’

14.10.2020, 15:46
Povestea impresionantă a unei concurente de la 'Chefi la cuțite': 'Aveam tot felul de porecle legate de grași, am fost subestimată'
Povestea impresionantă a unei concurente de la 'Chefi la cuțite': 'Aveam tot felul de porecle legate de grași, am fost subestimată'

O concurentă de la ‘Chefi la cuțite’ a reușit să îi impresioneze pe toți cu povestea sa de viață. În ediția 17 din sezonul 8 al show-ului culinar, Claudia Radu s-a prezentat în fața celor trei jurați cu un preparat absolut delicios.

Aceasta a gătit diafragmă de vită la grătar cu piure de cartofi, cu fenicul la grătar cu dressing de măsline și verdețuri și un sos de ciuperci și smântână, care a fost pe placul juraților de la ‘Chefi la cuțite’.

‘Aveam tot felul de porecle legate de grași, am fost subestimată’

Tot în fața juraților, Claudia Radu s-a destăinuit și a mărturisit că a dus o luptă grea cu kilogramele în plus. Concurenta a povestit, cu ochii în lacrimi, că în copilărie era adesea jignită din cauza greutății.

‘Nu am treabă cu bucătăria, nu am făcut vreo școală, este pur și simplu pasiune. Fiind și cea mai mica dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași. Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită’, a povestit Claudia Radu, la Antena 1.

A primit două cuțite

În urmă cu opt ani, Claudia Radu a mărturisit că și-a întâlnit logodnicul. Ambii sunt pasionați de bucătărie și gătesc împreună cu mare plăcere. Concurenta a recunoscut că chef-ul ei preferat este Florin Dumitrescu, ale cărui rețete le-a încercat de multe ori. Aceasta a reușit să treacă în etapa următoare, după ce a primit două cuțite de la Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

‘Am ținut regim și am slăbit, cred că vreo 30-35 de kg. O schimbare în ceea ce privește greutatea ta trebuie să o faci pentru tine, că vrei tu. Am încercat și cu sportul, doar că sunt leneșă. De multe ori zic, știți cum e faza aia: încep de luni, încep de mâine, încep de Anul Nou… Dumnezeu cu mila, cred că o să înceapă Dumnezeu înaintea mea’, a mai spus Claudia Radu.

citește și...