“Pot face orice bărbat să se îndrăgostească de mine. Psihologii din Uniunea Sovietică ne-au învățat cum funcționează psihologia minții unui bărbat”. Cum arată fostul agent KGB

10.12.2022, 15:30

Fostul agent KGB Aliia Roza, care a ajutat la doborârea unor bande criminale și de trafic de persoane, a povestit cum tehnicile psihologice secrete pe care le-a folosit l-au făcut pe un baron al drogurilor să-și sacrifice viața. “Toate femeile agent știau cum să aibă un impact asupra creierului masculin – știau cum să seducă un bărbat și să-l facă să se îndrăgostească… să facă orice bărbat să se îndrăgostească.”

O fostă agentă sub acoperire a KGB, care a fost antrenată ca spioană pentru capcane de miere, spune că poate “face pe oricine să se îndrăgostească de ea”, iar acum predă tehnicile secrete de seducție aici, în Occident.

Aliia Roza provine dintr-o familie cu o puternică tradiție militară, dar în timp ce tatăl și bunicul ei s-au distins în armata sovietică, Aliia a folosit abilități foarte diferite pentru a-și servi țara, potrivit dailystar.co.uk.

S-a infiltrat în bandele de trafic de persoane și de droguri din Cecenia

Ea s-a infiltrat în bandele de trafic de persoane și de droguri din Cecenia pentru a aduna informații pentru serviciile de securitate rusești, dându-se drept lucrătoare sexuală pentru a câștiga încrederea șefilor criminali.

Gangsterii ruși “aduceau fete minore din Kazahstan, Uzbekistan, Tadjikistan, Azerbaidjan… toate țările din fosta Uniune Sovietică…”, a declarat ea pentru Daily Star.

“Toate femeile agent știau cum să aibă un impact asupra creierului masculin”

“Practic, le răpeau de la școlile lor, le aduceau în Rusia și apoi le trimiteau în Europa”.

Aliia își amintește: “a fost îngrozitor. Practic, erau tratați ca niște câini… le foloseau corpurile și apoi îi omorau. A fost foarte trist”.

Cu un număr tot mai mare de sclavi sexuali care erau direcționați prin Rusia către sudul Europei și în timp ce heroina din Afganistan inunda orașele din Rusia, serviciile de securitate rusești trebuiau să adune dovezi împotriva liderilor cartelului.

“Așa că a trebuit să îl fac pe liderul bandei să se îndrăgostească de mine pentru a obține informațiile de la el și apoi să le dau comandantului meu, iar acesta le transmitea la un alt departament – care venea și aresta toată banda…”

Pentru a reuși să ducă la bun sfârșit misiunile periculoase, Aliia spune că a trebuit să folosească o serie de trucuri psihologice pentru a-i face pe șefii cartelurilor să cadă sub vraja ei.

Ea a spus: “Psihologii din Uniunea Sovietică au adunat o masă de informații despre cum funcționează psihologia minții unui bărbat, a început în timpul Războiului Rece… și toate femeile agent știau cum să aibă un impact asupra creierului masculin – știau cum să seducă un bărbat și să-l facă să se îndrăgostească… să facă orice bărbat să se îndrăgostească.”

Aliia spune că, deși a fost antrenată și în utilizarea unor arme mai convenționale, cum ar fi armele de foc, această abilitate de a face orice bărbat să se îndrăgostească de ea a devenit principalul ei instrument.

“Există tehnici speciale pe care nu le-am văzut niciodată publicate pe internet sau în cărți”, ne-a spus Aliia.

Dar într-o zi, chiar și abilitățile ei formidabile au fost împinse la limită. Membrii uneia dintre bandele în care se infiltrase și-au dat seama că ea era “turnătorul” care transmitea informații către serviciile de securitate.
A fost protejată doar de șeful bandei, un bărbat pe nume Vladimir, care, chiar și după ce și-a dat seama că era agent guvernamental, era atât de îndrăgostit de ea, încât a ajutat-o să evadeze.

Chiar dacă, spune Aliia, această decizie l-a costat viața.

“I-am aplicat toate aceste tehnici lui Vladimir timp de opt luni”, spune ea, “iar când și-a dat seama că eu eram turnătorul… și “frații” lui din bandă au spus că trebuie să fiu ucisă, el i-a oprit și m-a ajutat să evadez.”

Tehnicile pot face ca un bărbat să se îndrăgostească

“El știa că îl vor ucide”, spune ea. “Analizând asta, desigur că este foarte trist, dar văzând asta îți dai seama cât de puternice sunt aceste tehnici. Ele pot face ca un bărbat să se îndrăgostească și să-și sacrifice viața pentru o femeie.”

Aliia s-a mutat acum în Beverly Hills, în California, SUA, unde predă unele dintre trucurile psihologice pe care le-a învățat în tabăra secretă de antrenament a KGB.

“Aceste tehnici, le poți folosi în afaceri, în prietenie… chiar și cu copiii” pentru a obține ceea ce vrei, spune Aliia.

Ea tocmai a lansat un curs online de seducție în 10 părți, care promite că “indiferent de înfățișare sau de statutul social”, absolvenții vor putea “seduce pe oricine”.

citește și...