Motivul pentru care Dorian Popa nu face copii. ”Nu sunt impotent din cauza steroizilor”

23.03.2021, 13:24
Motivul pentru care Dorian Popa nu face copii. ”Nu sunt impotent din cauza steroizilor”
Motivul pentru care Dorian Popa nu face copii. ”Nu sunt impotent din cauza steroizilor”

Dorian Popa a explicat care este motivul pentru care nu vrea să facă copii.

Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de foarte mulți ani, însă cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând discreția în ceea ce privește relația lor. Dorian Popa și Claudia, cunoscută drept Babs, formează un cuplu de zece ani. Artistul  a vorbit, la podcastul ”Acasă la Măruță”, realizat de Cătălin Măruță, despre motivul pentru care nu face copii. Dorian Popa, în vârstă de 32 dce ani, a afirmat că nu se simte pregătit să devină tătic.

”Pur și simplu, mi-e frică să devin tată, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă de eșec. S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau“, a declarat Dorian Popa, relatează click.ro.


Ce a declarat iubita lui Dorian Popa despre relația lor

Într-un interviu pentru Antena Stras, iubita lui Dorian Popa a făcut declarații legate de relația dintre ei.

„Viața alături de Dorian este, cel mai potrivit spus, o viață plină de viață. Îl strig Popică sau soțul. Sunt foarte multe lucruri care îmi plac la Dorian. E un pachet are mai multe calități pe care le apreciez la un bărbat și la un om. Mi-a plăcut din prima, pentru că este foarte plăcut pe oriunde se duce. Așa este el și am foarte mare încredere în părerea părinților mei, pentru că părinții simt atunci când un om este nepotrivit pentru tine”, a afirmat ea.

„Nu m-am visat niciodată mireasă. N-am fost genul de fată să mă visez de mică în rochia de prințesă”, mai spunea Claudia Iosif, alias Babs.

 

citește și...