Podcastul lui Damian Drăghici cu Bianca Drăgușanu a stârnit controverse. ”Invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc”

19.07.2021, 11:59
Podcastul lui Damian Drăghici cu Bianca Drăgușanu a stârnit controverse. ”Invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc”

Bianca Drăgușanu a fost invitată la podcastul realizat de Damian Drăghici. Apariția vedetei la podcastul respectiv a stârnit multe controverse în mediul online. Oana Mareș și-a spus păererea pe contul ei de socializare, fără a da însă nume. ”Invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc” , a spus Oana Mareș, printre altele.

Bianca Drăgușanu a fost prezentă recent la podcastul realizat de binecunoscutul artist Damian Drăghici. La podcastul respectiv, Bianca Drăgușanu a făcut unele declarații care au stârnit controverse.

”Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală care m-a ajutat pe mine să reușesc este școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea”, a spus Bianca Drăgușanu la podcastul lui Damien Drăghici.


Podcastul lui Damian Drăghici cu Bianca Drăgușanu a stârnit controverse. ”Femeile alea care merg cu metroul se pot uita în ochii copiilor lor”

Oana Mareș, fiostă prezentatoarea de televiziune și fosta parteneră de viață a lui Augustin Viziru, a comentat în mediul online, fără însă a da nume, gestul realizatorilor de podcasturi de a invita anumite personaje. De asemenea, ea a făcut referire și la o declarație a invitatei lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu, legată de femeile care au studii superioare dar lucrează vânzătoare și merg cu metroul.  ”Pentru că a ajutat și a dat Dumnezeu la toată lumea podcast…să facă , dar să și asculte , nu mă pot abține să nu remarc un fenomen.  “Valorile” care huleau cu patos și spume la gură televiziunile, care invită numai curve și neicanimeni scuturați din țărână, au acum ocazia să aibă proprii invitați, pentru că , așa cum v-am zis, s-a dat câte un podcast pe cap de locuitor , să nu se supere nimenea. Când să văd și eu, in rol de invitați, valorile alea de nu aveau loc la tv, oamenii ăia deosebiți cărora le dădeau brânci cu bucile, de pe canapea, divele făcute din bucăți, muzicanții școliți și apreciați de lumea intreagă, olimpicii, copiii minune, scriitorii și desenatorii de minuni, hait sorpresa!!!! Ăia de se dădeau de-a berbeleaca, cu ochii leșinați de dezamăgire, că televiziunea e de cacat , că promovează numai prostituate și nontalente invită fix oamenii de care nu aveau loc pe metru pătrat de emisie”, a scris Oana Mareș în mediul online.

”Ce aflu eu azi, dintr-un podcast, din news feeds, unde invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc? Că banu e valoarea și nu trebuie să frecventezi facultate neapărat, că ea are vreo două trei cunoștințe cu facultăți multe care merg cu metroul, iar asta e bleah…..”Băi, noroc că am venit relaxată din vacanță că avc scria pe mine. Iar dacă televiziunile aveau scuza ratingului, cheltuielile aferente producțiilor, tu prețiosule, chiparosule, nu mai ai aceeași scuză decât dacă ai devenit la rândul tău sclavul bănuțului , iar asta inseamnă că valoarea nu a existat nicicând. Dacă imi aduci in online tot furunculii ce se deosebesc de pâmănt doar prin marea cantitate de puroi, inseamnă că vrei vizualizări multe, rapid să vină bănuțul gros și poți anula orice discurs ba chiar te poți anula pe tine, să ne faci un bine!  Și știi ceva, măi invitato? După amicele tale, cu două trei facultăți , care merg cu metroul, fericite probabil, pentru că au ințeles ce este important in viață, nu strigă nimeni : “Dă-mi fă, banii inapoi!” “Te rup cu bătaia să moară mama, dacă nu-mi aduci partea!” “Fă, ești proastă!” Femeile alea care merg cu metroul se pot uita in ochii copiilor lor fără să le fie rușine de mizeriile ce au fost nevoite să le facă pentru banii de taxi sau mașină. Femeile alea , au ceva ce tu nu vei putea cumpăra cu niciun ban, niciodată: ONOARE!”, a încheiat ea.

 

citește și...