Planurile Mirelei Vaida, date peste cap. A amânat un mare eveniment din familia ei

02.04.2020, 12:09
Planurile Mirelei Vaida, date peste cap. A amânat un mare eveniment din familia ei
Planurile Mirelei Vaida, date peste cap. A amânat un mare eveniment din familia ei

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a fost nevoită să amâne un eveniment important din vața familiei sale din cauza pandemiei de coronavirus din România.

Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii. Vedeta ar fi tebuit să îi taie moțul fiului ei cel mic, Tudor, însă planurile au fost date peste cap din cauza pandemiei de coronavirus din România.

”Planurile de Paște nu mi-au fost date peste cap, pentru că știam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebui să plecăm mereu undeva.

Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele. Și aș fi vrut ca toți bunicii de la Iași, fratele meu, nașii, prieteni de-ai noștri de familie să vină la noi, să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moțul, să ne veselim, să rămână cu toții la noi peste noapte.

Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Așa că vom amâna tăierea moțului lui Tudor pentru la vară. De Paște vom fi doar noi acasă, vom găti salată boeuf, sărmăluțe, ouă umplute, grătar, vom face ouă roșii”, a declarat Mirela Vaida pentru click.ro.

Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că este panicată în această peioadă.

”Cred că toată lumea e panicată. Am totuși trei copii la care mă întorc în fiecare seară acasă și sunt conștientă că orice expunere reprezintă un risc. Avem grijă mare cu igiena, avem credință în Dumnezeu, încercăm să ne securizăm cât putem, încercăm să limităm contactul cu oamenii. Eu nu ies niciodată la cumpărături, singurul care merge este soțul meu și merge la ore la care crede că e mai puțin aglomerat. Nu mai mergem la hipermarketuri, doar la o băcănie din vecinătate, pentru că la noi în sat fluxul de clienți este mult mai mic. Încercăm să mâncăm ce avem prin casă și să nu ieșim des, revenim la lucrurile simple.

Sigur că sunt panicată, dar măsurile de precauție sunt cele pe care le-a luat toată lumea. Nu intră nimeni la noi în curte și în casă, nu mergem în vizită, nu lăsăm copiii afară din curte. Stăm în casă și în curtea noastră și ne rugăm să depășim cu toții cu bine această perioadă, să fim sănătoși.

După serviciu, o dată ajunsă acasă, în primul rând mă schimb de haine, mă descalț, merg la baie unde mă spăl foarte bine pe mâini și mă dezinfectez, apoi mă schimb în hainele de casă și cobor la copii”, a mai spus ea.

citește și...