Planurile Larisei Drăgulescu. ”Soțul meu nu are copil și vreau să-i fac unul”

02.02.2022, 13:16
Planurile Larisei Drăgulescu. ”Soțul meu nu are copil și vreau să-i fac unul”
Planurile Larisei Drăgulescu. ”Soțul meu nu are copil și vreau să-i fac unul”

Larisa Drăgulescu, fosta soție a campionului la gimnastică artistică Marian Drăgulescu, are planuri mari. Aceasta vrea să renunțe la activitatea sa din prezent, respectiv aparițiile interzise minorilor, pentru a se ocupa mai mult de familia sa. Acesta își dorește să aibă un copil și cu actualul său so, Bogdan. Larisa Drăgulescu are doi copii din  mariajul pe care l-a avut cu Marian Drăgulescu.

În luna aprilie a anului trecut, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie.  Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii – Richard și Beatrice. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

Larisa Drăgulescu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, unde a făcut numeroase declarații în ceea ce privește planurile pe care le are. Acesta intenționează să renunțe la activitatea pe care o are în mediul online, cea interzisă minorilor, și vrea să aibă un copil cu actualul ei partener de viață.

Planurile Larisei Drăgulescu. ”Soțul meu nu are copil și vreau să-i fac unul”

“Vreau să mă opresc din ce fac, cu astea interzise minorilor din mediul online. În maxim un an vreau să fiu mamă din nou. Soțul meu nu are copil și vreau să-i fac unul. Vreau să-i îndeplinesc dorința cea mare. Mă văd mamă iarăși, dar mai întâi să mă opresc din activitatea asta, Totuși am 38 de ani, nu mai ține așa, am o vârstă”, a declarat larisa Drăgulescu, citată de spynews.ro.

Acesta a făcut declarații și despre cum a reacționat soțul ei după ce s-a spus că ea ar fi avut o elație cu Dens Alibec. “Eu as vrea sa stiu cine a spus chestia asta. Chiar sunt foarte curioasa. Știrea aceasta este de câțiva ani încoace, nu știu cine a putut să zică chestia asta. Trebuie să vină și cu dovezi. După ce au apărut știrile astea, ieri și alaltăieri am avut niște discuții cu soțul meu. Iți dai seama că el este în Germania și s-a gândit ca nu cumva să îl înșel. Sunt totuși căsătorită și este deranjant, nu-mi aduc lucruri bune astfel de zvonuri”, a mai declarat Larisa Drăgulescu, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...