Philipp Plein a dezvăluit ce sex va avea copilul. Creatorul de modă a organizat o petrecere fastuoasă pentru anunțarea sexului bebelușului

23.01.2022, 16:30

Philipp Plein, designerul german, va deveni din nou tătic. Creatorul de modă a dezvăluit ce sex va avea copilul, în cadrul unei petreceri grandioase. Designerul a organizat o petrecere fastuoasă pentru anunțarea sexului bebelușului. Philipp Plein mai are un băieţel de 7 ani, Romeo Prince Plein, în urma relaţiei cu Fernanda Rigon.

Philipp Plein, designerul german, va deveni din nou tătic. Creatorul de modă a dezvăluit vestea cea mare în ziua de Crăciun, postând un videoclip alături de iubita lui, Lucia Bartoli, care și-a arătat burtica de gravidă.

Cei doi au dezvăluit recent ce sex va avea copilul. Designerul a organizat o petrecere fastuoasă pentru anunțarea sexului bebelușului. Designerul și partenera lui vor avea un băiețel.

Philipp Plein și iubita au anunțat sexul bebelușului

Pentru milionar este al doilea copil, primul fiind tot un băiețel, din căsnicia tumultoasă cu Fernanda Rigon.

Philipp Plein se iubește de doi ani cu focoasa italiancă. După mai multe relații eșuate, Lucia Bartoli este cea care pare să-i fi cucerit inima definitiv. Anul acesta, Philipp Plein i-a oferit iubitei sale un inel Cartier, cu diamante, în formă de panteră.

Cine este Lucia Bartoli

Lucia Bartoli este o vedetă populară pe Instagram, care provine din LA, Statele Unite. Ea a câștigat o popularitate uriașă pe diferite platforme de social media. Este bine cunoscută pentru aspectul ei frumos și zâmbetul drăguț. Este faimoasă pe diverse platforme de socializare, inclusiv Instagram. Ea este renumită pentru că și-a postat imaginile sclipitoare pe Instagram. Ea postează adesea imagini cu partenerul ei Philipp Plein.

Ea este disponibilă și pe onlyfans.com, de unde orice fan poate cumpăra un abonament pentru a vorbi cu ea și pentru a afla mai multe despre ea. Pe Instagram, ea a câștigat peste 304 de mii de urmăritori.

Philipp Plein are un băieţel de 7 ani

Philipp Plein are un băieţel de 7 ani, Romeo Prince Plein, în urma relaţiei cu Fernanda Rigon. Puţină lume ştie că Philipp Plein are un băieţel de 7 ani, Romeo Prince Plein, în urma relaţiei cu Fernanda Rigon. Şi asta pentru că micuţul locuieşte cu mama sa.

“Pe 25 decembrie 2014, fiul meu, Romeo Prince Plein, care avea atunci un an şi şase luni, a plecat cu mama lui în Brazilia. De atunci, am pierdut ani de zile luptându-ne cu avocaţi inutili pentru nimic, în loc să-i oferim fiului nostru ceea ce merită cu adevărat, o mamă şi un tată”, a spus Plein pe pagina lui de Instagram.

 

 

 

citește și...