Petrică Mîțu Stoian a făcut sesizare la primărie. ”Mi-a păsat pentru că plătesc impozite”

19.10.2020, 10:58
Petrică Mîțu Stoian a făcut sesizare la primărie. ”Mi-a păsat pentru că plătesc impozite”
Petrică Mîțu Stoian a făcut sesizare la primărie. ”Mi-a păsat pentru că plătesc impozite”

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a făcut sesizare la primărie, deranjat de comportamentul unor muncitori.

Cântărețul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian s-a arătat total dezamăgit de modul în care muncitorii care efectuează tot felul de lucrări își fac treaba. Acesta a făcut chiar o sesizare la primărie, deranjat de comportamentul unor muncitori care executau lucrări în Eforie Nord și care mai mult stăteau degeaba decât să-și vadă de treaba pe care o aveau de făcut.

„Am mers pe litoral că am avut spectacole. Iar în Eforie Nord se lucrează la bulevard. Eu am o locuință acolo și supravegheam și eram indignat de modul în care lucrau. Se vedeau la 10:00, stăteau pe telefoane, venea unul muta ceva cu excavatorul… nu am văzut așa echipa niciodată. Deci într-o zi dacă puneau 10 metri de pavele. Am făcut sesizare și către Primărie. Mi-a păsat pentru că plătesc impozite”, a explicat Petrică Mîțu Stoian la postul de televiziune Antena Stars, citat de spynews.ro.

Petrică Mîțu Stoian susține că reclamația sa nu a fost luată în seamă

Artistul a afirmat că reclamația pe care a făcut-o nu a fost luată în seamă.

„Toată vara a fost o debandadă. Nu au terminat. Că stăteau toată ziua pe telefon. Erau unii care mâncau masa de prânz din pungă. Nu a luat nimeni în calcul sesizarea, pentru că era și perioada pandemiei. Stăteam mai mult în apartament, seara la concert. Nu mergeam la plajă”, a mai explicat Petrică Mîțu Stoian.

Interpretul de muzică populară a mai afirmat că niciunde lucrurile nu sunt făcute superficial ca în țara noastră.

„După aia am plecat în Grecia, să mă relaxez, pentru că am fost stresat. Numai praf, nimic făcut. La noi ca la nimeni”, a încheiat cântărețul de muzică populară, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...