Petre și Călin Geambașu sunt din nou în conflict! Ce acuzații grave i-a adus tatăl său

21.07.2021, 11:18
Petre și Călin Geambașu sunt din nou în conflict! Ce acuzații grave i-a adus tatăl său
Petre și Călin Geambașu sunt din nou în conflict! Ce acuzații grave i-a adus tatăl său

Scandalul a reizbucnit între Călin și Petre Geambașu! Petre Geambașu a făcut iar acuzații dure la adresa fiului său, deși toată lumea credea că lucrurile s-au calmat în familia lor. 

Petre Geambașu a dezvăluit că fiul său ar fi vrut să-și incendieze mama. Pe de altă parte, Călin crede că acuzațiile sunt pur și simplu pure aberații din partea tatălui său.

Petre și Călin Geambașu sunt din nou în conflict

Într-o intervenție la Antena Stars, Călin Geambașu a explicat că nu are nici cea mai mică legătură cu ce a afirmat părintele lui.

”Am mai vorbit și la Dan Capatos tot pe acest subiect. Omul acuză, fuge, iar când e vorba să lămurim fiincă avem o discuție pe Youtube, pentru că oricine poate să intre și să caute după cuvintele ”nero lumânare” și va vedea o discuție între mine și tatăl meu în care chiar el își demontează singur aceste acuzații, halucinant”, a spus Călin Geambașu la Antena Stars.

În urmă cu un an, Petre Geambașu a transmis un mesaj în care vorbea despre împăcarea cu fiul său, cântărețul Câlin Geambașu.

”Vă mulțumesc tuturor celor ce ați scris CU INIMĂ în comentariile voastre privind intrarea pe un făgaș nou al evenimentelor din familia noastră. Sunt sigur că cei mai mulți sunteți părinți și v-ați pus în locul nostru. Să știți că au fost destui care au spus : -“ Eu nu l-aș fi iertat niciodată pe Călin pentru ceea ce a făcut”.
Nu m-am supărat pe ei. DELOC. Într-adevăr, când mă gândesc ce s-a petrecut, mi se pare că mai mult de cât a făcut/spus Călin, NU SE POATE !…..Și cu toate astea……e vorba de soartă lui Davin și, de ce NU ?….și a singurului nostru copil. Trebuie SĂ UITĂM !!!… trebuie SĂ IERTĂM !!!…”, a notat Petre Geambașu, pe rețelele de socializare.

citește și...