Ce spune Petre Geambașu despre împăcarea cu fiul său. ”Trebuie să uităm, trebuie să iertăm”

22.07.2020, 10:19
Ce spune Petre Geambașu despre împăcarea cu fiul său. ”Trebuie să uităm, trebuie să iertăm”
Ce spune Petre Geambașu despre împăcarea cu fiul său. ”Trebuie să uităm, trebuie să iertăm”

Muzicianul Petre Geambașu a transmis un mesaj în care vorbește despre împăcarea cu fiul său, cân tărețul Câlin Geambașu.

Cântărețul Călin Geambașu și tatăl său, Petre Geambașu, au avut o relație marcată de discuții și neînțelegeri. Situația dintre cei doi s-a schimbat. Despre împăcarea dintre tată și fiu a comentat petre Geambașu într-o postare pe care a făcut-o pe o rețea de socializare.

”Vă mulțumesc tuturor celor ce ați scris CU INIMĂ în comentariile voastre privind intrarea pe un făgaș nou al evenimentelor din familia noastră. Sunt sigur că cei mai mulți sunteți părinți și v-ați pus în locul nostru. Să știți că au fost destui care au spus : -“ Eu nu l-aș fi iertat niciodată pe Călin pentru ceea ce a făcut”.
Nu m-am supărat pe ei. DELOC. Într-adevăr, când mă gândesc ce s-a petrecut, mi se pare că mai mult de cât a făcut/spus Călin, NU SE POATE !…..Și cu toate astea……e vorba de soartă lui Davin și, de ce NU ?….și a singurului nostru copil. Trebuie SĂ UITĂM !!!… trebuie SĂ IERTĂM !!!…”, a notat Petre Geambașu.

Binecunoscutul muzician a adăugat:

”Suntem părinți ! Suntem părinți responsabili. Ne-am crescut unicul copil la un nivel de simțire și de dragoste rar întâlnit. Instruirea lui a fost desăvârșită, iar despre grija că să aibă o copilărie și o adolescență plină de bucurii și împliniri, nici nu se mai pune problemă. Sunt sigur că i-ați remarcat inteligența, pregătirea, discursul fără cusur. Cum credeți că s-au realizat toate astea ?…S-a născut el, gata instruit ?… S-a născut el, direct vedetă ?… ”.

Călin Gembașu, impresionat de gestul făcut de tatăl său în urmă cu o lună

În urmă cu o lună, Petre Geambașu a fost în vizită la fiul său și la băiețelul acestuia.

”O zi cum demult ne-am dorit să fie! 3 Generații Geambașu din nou împreună. ?  Astăzi, tatăl meu a fost un bunic perfect. Toată ziua. Înainte să ne viziteze și să jucăm tenis, mai devreme l-a chemat pe DaviN acasă la ei unde s-au uitat pe albume foto de familie, au cules cireșe și s-au jucat cu câinii.
O zi ca de început de vacanță”, a povestit atunci Călin Gembașu.

citește și...