Petre Magdin și soția sa, călcați de hoți. ”Dacă ne trezeam, ne omorau”

29.08.2020, 14:21
Petre Magdin și soția sa, călcați de hoți. ”Dacă ne trezeam, ne omorau”
Petre Magdin și soția sa, călcați de hoți. ”Dacă ne trezeam, ne omorau”

Muzicianul Petre Magdin și soția sa, Ana, au trecut printr-o experiență extrem de neplăcută. Cei doi au fost călcați de hoți.

Binecunoscutul  Petre Magdin, în vârstă de 76 de ani, regele emisiunilor rock, și partenera sa de viață, Ana, au tras o sperietură zdravănă în noaptea de joi spre vineri, când trei hoți le-au intrat în casă.

Soția lui Petre Magdin a fost cea care a anunțat o firmă de pază. Acesta și partenerul ei de viață s-au baricadat în dormitorul casei lor din localitatea Creteni, județul Vâlcea. Ana Magdin a povestit pe contul său de socializare ce s-a întâmplat.

”Da, este adevărat, se pare că deja multă lume din presă a aflat, sună telefoanele neîncetat…!

Greu să povestesc, dar, azi noapte, eu și Petre, am fost la un pas să fim asasinați! Pe când credeam că mă voi culca liniștită, după ce am terminat de scris, după ce mi-am făcut rugăciunea în balcon, în compania crucii mele de pe deal…, am auzit gălăgie în curte, m-am uitat din balcon, nu am văzut nimic. M-am pus în pat, cu gânduri bune, am reușit să adorm, cam 30 de minute, apoi, o cățelușă a sărit pe noi în pat și m-a trezit, celelalte două, lătrau la parter. Nu sunt o curajoasă, am frică de întuneric și de singurătate, dar, pentru că Petre dormea profund, nu am vrut să îl trezesc, având în vedere și starea lui, nu are voie emoții…”, a mărturisit soția lui Petre Magdin.

”Cineva forța ușa de la intrare”

Ana Magdin a povestit cum a văzut că cineva încerca să forțeze ușa de la intrarea în casă.

”Am aprins becul pe hol, și, am coborât cu teamă…, cineva forța ușa de la intrarea în casă…, am fugit încet în dormitor, am luat telefonul, și, am sunat la o firmă de security, oameni instruiți, pe care i-am angajat după atacul cerebral al lui Petre, din urmă cu 3 ani și…, pentru că, am mai fost vizitați de hoți…! În câteva minute au ajuns, dar, hoții deja intraseră în casă, am încuiat ușa la dormitor, l-am trezit pe Petre, era anormal să îl las să doarmă, dar, deși eram îngrozitor de speriată, l-am rugat să nu se panicheze, i-am spus în șoaptă că cineva încearcă să intre peste noi în casă, i-am dat repede un calmat…, eu tremuram, mă abțineam să nu plâng, pentru că sunt cam plângăcioasă când mă sperii…, important era ca Petre să fie bine.

Au ajuns băieții de la security, m-au sunat să nu ies din dormitor până când nu mă sună ei! Mai pe scurt, erau trei golani beți, care, au vrut să fure ceva…, ce, ei știu…, și, întrebați care a fost intenția lor…, au declarat că dacă ne trezeam, ne omorau, și, erau curioși cum arată soția lui Petre Magdin!”, a adăugat partenera de viață a lui Petre Magdin.

”Noi nu ținem bani în casă”

 

”Eu, nu ies niciodată din curte, îmi văd de treburile mele, multe, mult prea multe pentru un singur om, dar, se pare că suntem vulnerabili pentru hoți, pentru criminali, pentru că Petre Magdin are o soție tânără, iar el, este un artist sensibil, nu un luptător de KO!

Bine că totul este bine, suntem nevătămați, iar cățelușele, bine, eroinele noastre…, nu știu ce m-aș face fără ele, au văzut că sunt speriată, am plâns abia când cei trei au fost duși unde trebuie, iar prințesele mele, m-au înconjurat ca să îmi arate că nu sunt singură, au pus toate trei boticurile pe mine!

Noi nu ținem bani în casă, aici este doar o casă de vacanță, unde vrem să trăim în pace, și, să ne lucrăm proiectele liniștiți!
Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați făcut griji, încercăm să ne reintrăm în normal…, sufletește!”, a mai explicat Ana Magdin despre cele întâmplate.

citește și...