Monica Tatoiu, victima hoților. ”Mi-au furat portofelul cu acte la Veneția”

24.07.2020, 16:04
Monica Tatoiu, victima hoților. ”Mi-au furat portofelul cu acte la Veneția”
Monica Tatoiu, victima hoților. ”Mi-au furat portofelul cu acte la Veneția”

Aflată în vacanță la Veneția, Monica Tatoiu a fost victima hoților. Aceasta a rămas fără portofelul cu acte.

Monica Tatoiu a avut parte de un incident la Veneția. Femeia de afaceri a rămas fără portofel.  Aceasta a reușit să-l recupereze cu ajutorul unui român rezident în zonă.

“Ieri mi-au furat portofelul cu acte la Veneţia. L-am am recuperat prin bunăvoinţa unui domn român, rezident în Veneţia, care l-a găsit şi m-a anunţat. Domnule Ichim sunt mândră că suntem conaţionali. Când Dumnezeu lucrează prin oameni, miracolele sunt posibile”, a povestit ea.

Ulteior incidentului, Monica Tatoiu și partenerul său de viață și-au continuat călătoria.

“Pistoia, oraşul patronat de St Jaques de Compostella.O parte din moştele Sfatului sunt în Domul ridicat pe ruinele edificiului din secolul 12. Pe 25 iulie este ziua sfântului. De obicei este un turnir la fel ca la Siena. Anul acesta înca se discută despre procesiunea din cauza virusului. Între timp ne mulţumim cu Fiat 500. Maşina din poză a fost produsă în doar 50 de exemplare”, a adăugat ea.

Ce pensie are Monica Tatoiu

La o emisiune de televiziune, Monica Tatoiu explica ce pensie are.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Pe vrea când era director al unei renumite companii de produse cosmetice, femeia de afaceri ajunsese să aibă un salariu colosal.

„Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, spunea ea.

Ce superstiții are legate de bani

Monica Tatoiu a vorbit despre superstițiile de care a ținut cont pentru a avea noroc și spor la bani. Aceasta a mărturisit că nu face niciodată plăți în zilele de luni și nici în prima zi a unei luni.

”Întotdeauna când am obținut ceva ușor, inclusiv niște bani găsiți pe stradă, pe care nu i-am dus la biserică, am pierdut de două-trei ori suma respectivă. Întotdeauna lucrurile pe care le-am obținut ușor, le-am pierdut repede. Deci asta am învățat. De exemplu avem o superstiție, dacă e luni și dacă e prima zi a lunii, nu facem plăți. Deci facturile nu le plătim în prima zi a lunii”, dezvăluia ea.

citește și...