Perioada de criză din relația Giuliei Anghelescu cu Vlad Huidu. ”Amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt”

26.04.2021, 10:43
Perioada de criză din relația Giuliei Anghelescu cu Vlad Huidu. ”Amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt”

Giulia Anghelescu a vorbit despre perioada de criză pe care a avut-o în mariajul ei cu Vlad Huidu.

Giulia Anghelescu și soțul său, Vlad Huidu au avut o perioadă de criză în relația lor, când au stat separați un an și jumătate. Despre ac el moment a făcut declarații artista pentru revista Viva. ”Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt. Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele”, a mărturisit vedeta.

”Practic, eu am făcut mai mulți pași timp de un an și jumătate cât am fost despărțiți. Pur și simplu am simțit că trebuie să lupt pentru relația noastră. A fost un proces de împăcare ce a durat foarte mult timp, practic am luat-o de la zero, mai stăpâni pe sentimentele noastre și mult mai maturi în decizii”, a completat aceasta.

Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. ”A avut puțin de lucru cu mine”

Cântăreața Giulia Anghelescu a aniversat în luna iunie a anului trecut opt ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu.

Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael. Giulia Anghelescu a povestit într-un  interviu cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.

Giulia Anghelescu a declarat că între ea și soțul ei, Vlad Huidu, nu a fost dragoste la prima vedere.Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească. A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat”, a afirmat cântăreața.

citește și...