Pepe, noi dezvăluiri despre divorțul de Raluca Pastramă. ‘Noi nu mai dormim în același pat din octombrie 2020’

06.02.2021, 11:51
Pepe, noi dezvăluiri despre divorțul de Raluca Pastramă. 'Noi nu mai dormim în același pat din octombrie 2020'
Pepe, noi dezvăluiri despre divorțul de Raluca Pastramă. 'Noi nu mai dormim în același pat din octombrie 2020'

Nu mai este nicio șansă de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă! Solistul a mărturisit că a ajuns la o înțelegere cu mama fiicelor sale și vor divorța în liniște, la notar. 

La începutul lunii noiembrie 2020, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că va divorța de Raluca Pastramă.

Acum, artistul a afirmat că lucrurile dintre el și Raluca Pastramă s-au echilibrat și se vor separa în curând la notar.

Pepe și Raluca Pastramă urmează să divorțeze la notar

‘S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nici o formă. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie’, a declarat Pepe, vineri (5 februarie), în emisiunea ‘Xtra Night Show’, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars.

După ce Pepe a anunțat că s-a despărțit de Raluca, bruneta a fost acuzată de infidelitate, după ce a petrecut un weekend la munte în compania altui bărbat.

În plus, Pepe a susținut că nu va trece o perioadă mare de timp până când unul dintre ei va fi implicat într-o nouă relație amoroasă.

Ce spune despre o nouă relație

‘Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât.

Din prima clipă când le-am spus fetelor: «știți, că mami și tati o să doarmă separat», ele nu au avut probleme, pentru că aveau exemple de cupluri divorțate și la școală. Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine’, a mai adăugat Pepe la Antena Stars.

Într-un interviu pentru Impact.ro, interpretul latino a dat din casă și a dezvăluit cum se descurcă după ce a rămas singur-cuc.

‘Viața mea este agitată, cumva la fel ca înainte, dar altfel. Sunt foarte multe lucruri de rezolvat, sunt foarte multe lucruri de făcut. De oprit din cântat nu m-am oprit. O fac în online, miercurea cu cei mici din generația următoare, duminica alături de prieteni şi de colegi artişti. Joia este despre distracţie, despre bună dispoziţie, despre ieşit afară numai că online, separate, dar totuşi împreună, LIVE. Şi în rest multă muncă pe partea administrativă a tuturor proiectelor’, a declarat Pepe.

citește și...