Pepe dă detalii din viața sa de cuplu. ”Nu pot să spun că am familia sau relația perfectă”

04.02.2020, 16:36
Pepe dă detalii din viața sa de cuplu. ”Nu pot să spun că am familia sau relația perfectă”
Pepe dă detalii din viața sa de cuplu. ”Nu pot să spun că am familia și relația perfectă”

Pepe formează o familie perfectă alături de soția sa, Raluca pastramă, și de cele două fetițe ale lor. Artistul a dat detalii despre viața sa de cuplu.

La emisiunea “Răi da’ buni”, de la Antena Stars, Pepe a mărturisit că și în familia sa, ca în oricare altă familie, există discuții.

“Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia sau relaţia perfectă. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant. Dar sunt unii care ţin ranchiună şi dacă nu te întorci puţin şi nu îţi asumi vina şi o ţii în continuare acolo s-ar putea ca la un moment dat să pună capăt unei relaţii frumoase doar aşa din ambiţie sau de la prea mai mulţi nervi”, a declarat Pepe, potrivit spynews.ro.


Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

citește și...