Pepe: ”Am pierdut demult prieteni, am pierdut și de curând prieteni buni”

22.07.2020, 11:34
Pepe: ”Am pierdut demult prieteni, am pierdut și de curând prieteni buni”
Pepe: ”Am pierdut demult prieteni, am pierdut și de curând prieteni buni”

Cântărețul Pepe a făcut confesiuni la o emisiune de televiziune. La emisiunea ”Showbiz Report, de la postul de televiziune Antena Stars, artistul a vorbit despre dezamăgirile din viața sa și a mărturisit că a pierdut muți prieteni de-a lungul anilor.

”Am pierdut demult prieteni, am pierdut și de curând prieteni buni, am câștigat oameni noi. Viața cu bune, cu rele, este bine să știi să și ierți și să mergi mai departe. E bine să știi să fii atent. Toate astea țin de experiență și cred că fiecare etapă a vârstei și fiecare etapă a vieții are frumusețea și farmecul ei”, a declarat cântărețul, citat de spynews.ro.

Pepe a explicat că în prezent consideră că este o persoană mult mai echilibrată decât era înainte.

”În momentul de față sunt mult mai echilibrat și sunt produsul a tot ceea ce s-a întâmplat în viața mea. E logic să fiu mai atent la detalii, mai atent la prieteni, mai atent la ce se întâmplă în jurul meu, la oameni. E important să fii atent și să alegi ce e mai bun. Cred că de la an la capeti mult mai multă experiență”, a mai spus el.

A împlinit 41 de ani

Pepe a împlinit vârsta de 41 de ani în data de 20 iulie. La petrecere au fost prezenți Amna, Connect-R, Liviu Vârciu, Cătălin Măruță, Oana Roman, rude și prieteni apropiați.

”Cu petrecerea de ziua mea m-am organizat cum scrie la carte, cum ne-au spus autotitățile, cu distanțare, cu număr limitat de invitați, dar ploaia ne-a dat peste cap și ne-a ascuns undeva sub niște umbrele. Dar lucrurile s-au întâmplat astfel: cine m-a iubit a venit, cine m-a iubit s-a distrat. Pentru mine a fost o petrecere reușită”, a povestit artistul.

Este căsătorit și are două fetițe

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Artistul a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Pepe a declarat în repetate rânduri că și-ar dori și un băiețel, însă până acum nu a reușit să-și convingă partenera de viață să devină părinți pentru a treia oară.

Raluca Pastramă a vorbit despre eventualitatea de a avea al treilea copil.

„Nu, nu sunt însărcinată. Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau de la început, cu un bebeluș”, a declarat Raluca Pastramă.

citește și...