Pentru ce îi plătește chirie Brigitte Pastramă fostului ei soț, Ilie Năstase

09.10.2021, 10:35
Pentru ce îi plătește chirie Brigitte Pastramă fostului ei soț, Ilie Năstase
Pentru ce îi plătește chirie Brigitte Pastramă fostului ei soț, Ilie Năstase

Brigitte Pastramă a dezvăluit pentru ce îi plătește chirie fostului ei soț, legendarul jucător de tenis Ilie Năstase. Vedeta îi dă fostului ei partener de viață bani pentru chiria locului în care aceasta are o afacere cu sală de evenimente. Ilie Năstase a făcut și el declarații despre banii de chirie pe care i-ar primi de la Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă are un local unde se organizează diverse evenimente. Deși aceasta este proprietara afacerii, Brigitte Pastramă s-a înțeles la divorț să-i plătească lui Ilie Năstase, fostul soț, o chirie pe terenul care îi aparține acestuia.

“Nu suntem cu banii la pământ, cum s-a spus! Am cumpărat mai nou și câteva mii de animale electronice pentru locul de joacă, am luat decorul direct de la sursă. Am băgat vreo 100.000 de euro acum în afacere. Pot să-mi plătesc angajații, pot să-i plătesc lui Ilie la timp chiria. Acum am o echipă foarte bună și nu vreau să-i pierd. Dar trebuie să recunosc că noi câștigăm în perioada asta mai mult din imobiliarele lui Florin, care merg foarte bine”, a declarat Brigitte Pastramă la emisiunea „Xtra Night Show”, potrivit click.ro.

Pentru ce îi plătește chirie Brigitte Pastramă fostului ei soț, Ilie Năstase. ” ”În conturile mele, personale, nu intră și nu a intrat niciun ban de la fosta mea soție”

Ilie Năstase a declarat, pentru impact.ro, nu ar primi niciun ban de la fosta lui parteneră de viață, ci banii ar intra în conturile fundației pe care fostul sportiv o patronează. ”În conturile mele, personale, nu intră și nu a intrat niciun ban de la fosta mea soție. E o confuzie la mijloc, fiindcă ea plătește într-adevăr o chirie, dar în conturile fundației ce-mi poartă numele. Atât și nimic mai mult!”, a spus fostul sportiv.

”Cu banii respectivi care se dau fundației ce-mi poartă numele se susțin diverse programe de tenis pentru copii. Și nu doar dintr-o singură sursă. Dar nu sunt la curent cu această chestiune, așa că nu vă pot da lămuriri. Nici măcar nu știu pentru ce se plătește acea chirie, fiindcă nu e direct treaba mea”, a mai spus acesta.

Cum a aflat Brigitte Pastramă că era înșelată de Ilie Năstase

Brigitte Pastramă, care este căsătorită cu Florin Pastramă, a avut un mariaj presărat cu multe scandaluri cu Ilie Năstase, care în prezent este căsătorit cu Ioana Simion. La emisiunea ”Brigitte & Pastramă”, de la postul de televiziune Antena Stars, Brigitte Pastramă a povestit cum a aflat că este înșelată de Ilie Năstase, în timp ce ea se afla la spital, în Austria.
”Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice că mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro, dar când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia și m-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins. Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult, nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă”, a dezvăluit Brigitte Pastramă,
citește și...