Cum a reacționat Florin Pastramă când a aflat că Brigitte păstrează amintirile din mariajul cu Ilie Năstase. ”Vi se pare normal?”

05.02.2021, 13:51
Cum a reacționat Florin Pastramă când a aflat că Brigitte păstrează amintirile din mariajul cu Ilie Năstase. ”Vi se pare normal?”
Cum a reacționat Florin Pastramă când a aflat că Brigitte păstrează amintirile din mariajul cu Ilie Năstase. ”Vi se pare normal?”

Florin Pastramă a reacționat vehement în momentul în care a descoperit că Brigitte păstrează lucruri din timpul mariajului pe care l-a avut cu marele campion la tenis Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă a împachetat obiecte din fosta căsnicie pe ascuns, pentru a evita o ceartă cu Florin Pastramă. Însă a fost prinsă de actualul ei partener de viață. Brigitte a încercat să ascundă paharele placate cu aur și încrustate cu numele ei și al fostului său soț. „Am ascuns repede toate pozele cu Ilie și paharele și tot că nu am mai vrut să mă cert cu Florin, chair am vrut să evit o discuție de genul. Și cum încercam eu și Sara să ascundem paharele, doamna Maria ne-a dat de gol. Și am crezut că le ia Florin și dă cu ele de pământ”, a spus Brigitte în cadrul show-ului pe care îl are la Antena Stars.

În momentul în care a aflat ce se întâmplă, Florin Pastramă a reacționat vehement, mai ales după ce Brigitte a spus că motivul pentru care păstrează amintirile de la Ilie Năstase este pentru a i le oferi ca zestre fiic ei ei, Sara. „Sara, Brigitte au început să se agite. Dacă nu avea legătură cu Ilie, nu se mai agitau așa. Vi se pare normal ca Sara să primească cadouri de la Brigitte pahare pe care scrie numele ei și al lui Ilie? Să țină zestre de la mine, cu mine stă în casă, eu sunt tatăl ei acum, nu ce a fost în trecut”, a comentat Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă s-au mai certat din cauza lui Ilie Năstase

Brigitte și Florin Pastramă au mai avut discuții aprinse și în trecut  din cauza lui Ilie Năstase. În urmă cu ceva timp,  cei s-au luat la ceartă din cauza fostului partener de viață al brunetei, campionul la tenis Ilie Năstase. Brigitte a izbucnit în plâns și i-a spus actualului ei soț, Florin Pastramă, că de ea a avut sentimente puternice pentru Ilie Năstase și că nu a stat cu acesta pentru bani.

„A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am razbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit dar el și-a bătut joc de mine, am fost 10 ani cu el. Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fața lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmpla nu mai eram cu tine acum”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă la momentul acela.

Vedeta a afirmat că dacă nu ar fi fost pocăită s-ar fi separat de Florin Pastramă. „Florin e tot timpul, aproape, cu noi. Florin muncește, dar Florin nu are banii lui Ilie, dar asta este. Se enervează și se frustrează și vorbește urât cu mine. Nu e normal să îmi spună mereu că am umblat cu un bătrân, și o să-l bată Dumnezeu pentru asta. Nu pot să-l iert așa ușor. Dacă nu aș fi fost pocăită mă despărțeam de el. După ce vine de la maică-sa, e schimbat total”, a afirmat Brigitte Pastramă

 

citește și...