Ion Ţiriac a avut coronavirus! Cu ce simptome s-a confruntat: ‘Am avut norocul norocului’

16.04.2021, 12:49
Ion Ţiriac a avut coronavirus! Cu ce simptome s-a confruntat: 'Am avut norocul norocului'
Ion Ţiriac a avut coronavirus! Ce simptome a avut: 'Am avut norocul norocului'

Ion Ţiriac a mărturisit recent că a fost infectat cu COVID-19, însă simptomele au fost destul de ușoare. Omul de afaceri, în vârstă de 82 de ani, a precizat că s-a și vaccinat anti-COVID.

Ion Ţiriac s-a vindecat de COVID-19

”Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu ştiam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani ,n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine aşa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toţi peste cu bine, mulţumesc lui Dumnezeu”, a declarat fostul tenisman, la Antena 1.

Ion Ţiriac a dezvăluit că s-a vaccinat cu serul celor de la Pfizer.

”L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puţină minte în cap”, a mai spus afaceristul.

Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, a precizat că persoanele imunizate vor avea nevoie, cel mai probabil, de o a treia doză, adică de încă un rapel în termen de 12 luni de la vaccinarea completă.

„Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a declarat Bourla, potrivit CNBC.

Încă de la finele lunii februarie, Pfizer şi BioNTech anunțau că testează o a treia doză din vaccinul anti-Covid-19, pentru a înţelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului SARS-CoV-2, precum cea britanică și cea apărută în Africa de Sud.

citește și...