Pe cine susține Sindy la ”Survivor România”. ”Ei merită să câștige. Unul dintre ei”

09.05.2021, 12:52
Pe cine susține Sindy la ”Survivor România”. ”Ei merită să câștige. Unul dintre ei”
Pe cine susține Sindy la ”Survivor România”. ”Ei merită să câștige. Unul dintre ei”

Sindy, fostă concurentă la ”Survivor România”, a mărturisit ce concurenți susține pentru câștigarea competiției care se desfășoară în Republica Dominicană și care este transmisă la TV de Kanal D.

Sindy a revenit în România după ce a părăsit concursul. Sindy a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D. Sindy a fost eliminată din competiția ”Survivor România” în urma consiliului din data de 2 mai 2021. Aceasta a făcut declarații pentru wowbiz.ro. Printre altele, Sindy a spus și ce concurenți susține pentru căștigarea concursului. Este vorba despre Marius Crăciun și Andrei, foștii ei colegi din echipa Războinicilor.

”Le urez succes colegilor mei, mai ales lui Marius și lui Andrei, pentru că ei merită să câștige. Unul dintre ei”, a spus aceasta.

Sindy: ”M-am înțeles bine cu toată lumea”

Sindy a explicat și cum s-a înțeles cu concurenții de la ”Survivor România”.

”M-am înțeles bine cu toată lumea. Bine, la început când am intrat am simțit totuși o mică presiune așa din partea unora, însă m-au cunoscut așa încet și și-au dat seama că că merit să fiu acolo. Mi-am câștigat respectul oarecum. Am încercat să mă înțeleg bine cu toată lumea, eu sunt foarte prietenoasă. Însă sunt naivă și recunosc. Uneori asta îmi strică treaba, așa a fost și-n competiție.După ce am ieșit, m-am uitat la mai multe lucruri și mi-am dat seama că din exterior se vede altfel. La început mi-a fost greu să mă concentrez și până m-am adaptat, am trecut prin momente grele. Eram atât de dată peste cap…Nu-mi place să mă cert, nu-mi place. Și cred că acest lucru este regretul meu, că am fost naivă. Am uitat că sunt într-o competiție sportivă și că trebuie să mă gândesc și la mine. Tot timpul am fost pentru echipă. Sunt foarte sinceră, eu nu am putut să mint”, a declarat ea pentru sursa mai sus-menționată.

”Aș mai fi stat pentru că mi-a plăcut foarte mult la Survivor, însă dacă așa a fost să fie..știam exact că o să urmez să ies, am avut o presimțire”, a încheiat Sindy.

 

 

citește și...