Pavel Bartoș își aniversează una dintre fete. ”Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva”

31.01.2022, 13:52
Pavel Bartoș își aniversează una dintre fete. ”Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva”
Pavel Bartoș își aniversează una dintre fete. ”Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva”

Actorul și prezentatorul de televizune Pavel Bartoș, în vârstă de 47 de ani, își aniversează astăzi una dintre fete, Eva, care împlinește 18 ani. Cu această ocazie, Pavel Bartoș a transmis un mesaj emoționant în mediul online. de asemenea, acesta a dat publicității și două imagini cu fica sa. ”Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva”, a spus el.

Pavel Bartoș are o familie foarte frumoasă. Actorul și prezentatorul de televiziune formează un cuplu extraordinar cu soția sa, Anca, împreună cu care are  trei fiice: Eva, Sofia și Rita.

Astăzi, Pavel Bartoș o aniversează pe fiica sa cea mare. Eva a împlinit 18 ani.

Pavel Bartoș își aniversează una dintre fete. ”Tare îți mulțumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău”

De ziua de naștere a Evei, pavel bartoș a transmis un mesaj emoționant în mediul online pentru fca sa. ”La mulți ani, draga mea Eva! Ai împlinit 18 ani! Te iubesc, te prețuiesc, te admir și tare îți mulțumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău! Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva, dar sunt un tătic care învață zi de zi. Am înteles în timp ca principalele calități ale unui părinte sunt să iubească necondiționat, să comunice și să fie alături de copil, dar mai ales să aibă răbdare, multă răbdare, enorm de multă răbdare! La capitolul răbdare încă mai învăț, dar învăț odată cu tine!”, a scris actorul pe contul său de socializare.

”Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește, fii iubită, fii dreaptă, ajută, lasă-te ajutată, poți să și greșești, nu-i nimic, important este să înveți din acele greșeli, să mergi mai departe, să fii puternică, mai înțeleaptă, să fii tu! Eu am mare încredere în tine! Sunt atât de mândru de tine! Sunt atât de fericit cu tine! Tati”, a adăugat el.

Ce spunea Pavel Bartoș despre soția sa

Actorul a afirmat, într-un interviu,  că soția sa are meritul de a fi reușit să țină familia unită. ”Este liantul familiei, cea care încheagă. Datorită ei s-a dezvoltat atât de frumos familia noastră, s-au dezvoltat fetele noastre. Datorită ei am avut timp să mă dezvolt și eu frumos, profesional. Datorită ei ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă. Este un om cu capul pe umeri, iar când vreunul dintre noi mai deraiază de la drumul principal, apare ea și lucrurile se rezolvă, cumva! Nici acum nu știu cum anume, dar are această uimitoare calitate de a ne ține uniți!”, a declarat acesta.

”Dacă stau să mă gândesc, mai ales în perioada în care făceam serialele, lipseam foarte mult de acasă. Plecam de dimineață, de la ora 6, ca să ajung la ora 7.30 în Buftea, la 8 să fiu gata de filmare, apoi aveam și repetiții sau spectacole la teatru. A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat. Eu mă bucuram că mi se întâmplă lucruri extraordinare în viață: angajat la Teatrul Odeon, jucam în filme alături de actori extraordinari. Anca s-a sacrificat și a ținut toată familia pe drumul cel bun. A făcut în așa fel încât fetele să nu sufere atât de mult din cauza faptului că nu eram tot timpul acasă”, a mai spus Pavel Bartoș.

citește și...