Pavel Bartoș face mărturisiri. ”A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat”

14.05.2021, 16:06
Pavel Bartoș face mărturisiri. ”A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat”
Pavel Bartoș face mărturisiri. ”A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat”

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș a făcut mărturisiri despre familia sa.

Pavel Bartoș a vorbit despre viața și familia sa într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva. Actorul și prezentatorul de televiziune a povestit  amănunte din relația  cu soția sa, Anca, împreună cu care are  trei fiice. 

Actorul a afirmat că soția sa are meritul de a fi reușit să țină familia unită.


Pavel Bartoș face mărturisiri. ”Anca s-a sacrificat și a ținut toată familia pe drumul cel bun”

Pavel Bartoș a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață.

”Este liantul familiei, cea care încheagă. Datorită ei s-a dezvoltat atât de frumos familia noastră, s-au dezvoltat fetele noastre. Datorită ei am avut timp să mă dezvolt și eu frumos, profesional. Datorită ei ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă. Este un om cu capul pe umeri, iar când vreunul dintre noi mai deraiază de la drumul principal, apare ea și lucrurile se rezolvă, cumva! Nici acum nu știu cum anume, dar are această uimitoare calitate de a ne ține uniți!”, a declarat acesta.

”Dacă stau să mă gândesc, mai ales în perioada în care făceam serialele, lipseam foarte mult de acasă. Plecam de dimineață, de la ora 6, ca să ajung la ora 7.30 în Buftea, la 8 să fiu gata de filmare, apoi aveam și repetiții sau spectacole la teatru. A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat. Eu mă bucuram că mi se întâmplă lucruri extraordinare în viață: angajat la Teatrul Odeon, jucam în filme alături de actori extraordinari. Anca s-a sacrificat și a ținut toată familia pe drumul cel bun. A făcut în așa fel încât fetele să nu sufere atât de mult din cauza faptului că nu eram tot timpul acasă”, a mai spus Pavel Bartoș.

citește și...