Pavel Bartoș, despre relația cu soția sa. ”Au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru”

05.09.2022, 17:05
Pavel Bartoș, despre relația cu soția sa. ”Au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru”
Pavel Bartoș, despre relația cu soția sa

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș, în vârstă de 47 de ani, a dat detalii despre mariaul său cu Anca, cea împreună cu care are trei fete. Când este bine, tuturor ne este ușor, dar la greu au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru, și în relația noastră”, a declarat Pavel Bartoș în cadrul unui inteviu.

Pavel Bartoș are o familie foarte frumoasă. Actorul și prezentatorul de televiziune formează un cuplu extraordinar cu soția sa, Anca, împreună cu care are  trei fiice: Eva, Sofia și Rita.

Despre căsnicia sa cu Anca a dat Pavel Bartoș detalii în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentu revista Viva.

Pavel Bartoș, despre relația cu soția sa. ”Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu”

”A trebuit să muncesc un an de zile să o cuceresc. A durat un an de zile până să devenim un cuplu. După aceea, am înțeles de ce. Când ești tânăr, ai senzația că ți se cuvine și că este ușor. Probabil că ea a încercat să scoată din mine, sau de la mine, alte lucruri, și bine a făcut! Așa m-am descoperit și eu pe mine în multe privințe”, a declarat Pavel Bartoș.

Despre secretul mariajului său, actorul a explicat: ”Pasiunea este de bază. De fapt, pasiunea este începutul tuturor lucrurilor, dar după aceea este foarte importantă comunicarea, cum devenim noi prieteni. Știi cum e, și la bine, și la greu. Când este bine, tuturor ne este ușor, dar la greu au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru, și în relația noastră. Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu. Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată. Normal că sunt challenge-uri, dar ține de abilitățile celor doi și de cât de mult comunică ei. Asta este foarte important: tipul de prietenie care ne leagă și cât de prieteni suntem. Dacă prietenul tău cel mai bun devine soția ta… e foarte bine. Ca relația să fie sănătoasă, trebuie ca ea să aibă prietenii ei și eu prietenii mei, de care să ne bucurăm în continuare”.

citește și...