Paula Seling: ”Vremurile prin care trecem, însă, mi-au luat bucuria asta”

30.04.2020, 12:33
Paula Seling: ”Vremurile prin care trecem, însă, mi-au luat bucuria asta”
Paula Seling: ”Vremurile prin care trecem, însă, mi-au luat bucuria asta”

Cântăreața Paula Seling a mărturisit că îi este foarte dor de perioada în care susținea spectacole.

Aflată în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, Paula Seling a recunoscut că duce dorul vremurilor în care putea urca pe scenă pentru a susține concerte.

”Îmi e foarte dor de scenă. Poate și pentru că, indiferent ce am încercat sa fac, drumul m-a purtat spre muzică. În toată existența mea am avut momente când m-am încăpățânat să încerc alte lucruri, însă nimic nu a functionat în afară de muzică. Am înțeles, atunci, că drumul meu acesta ar trebui să fie. Și am început să mă dedic 100% – am învățat să scriu muzica, am învățat să o produc, sunt perfectionistă și încerc să fac totul foarte bine. Dar totul are o alta lumină atunci când sunt pe scenă. Scena îmi dă multă, multă bucurie și mă transforma într-un instrument al transmiterii frumuseții din muzica și, o vreme, am crezut că asta este menirea mea, de a cânta publicului privindu-l în ochi și în suflet”,  a notat Paula Seling pe contul său de pe o rețea de socializare.

Paula Seling afirmnă că această perioadă s-a văzut nevoită să se redescopere.

”Vremurile prin care trecem, însă, mi-au luat bucuria asta. Acum trebuie să mă redescopăr. Și am găsit, în inima mea, câteva sound-uri noi pe care le pun în muzica pe care o scriu perioada asta. Pentru că altceva nu pot să fac decât să stau în studio, să cânt și să compun, să orchestrez și să sper că voi putea să vi le cânt, pe toate, într-o zi, privindu-vă în ochișori. Vă doresc multă, multă sănătate și zile ușoare în izolare. Vă iubesc”, a mai spus artista.

citește și...