Paula Chirilă și-a descoperit talente noi. ”Mi-am luat măsuri de precauție și am început să mă reprofilez”

18.05.2020, 15:31
Paula Chirilă și-a descoperit talente noi. ”Mi-am luat măsuri de precauție și am început să mă reprofilez”

Actrița Paula Chirilă a dezvăluit cu ce și-a ocupat timpul în această perioadă în care s-a aflat în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Actorii s-au numărat printre cele mai afectate persoane din cauza măsurilor impuse de autorități pe durata pandemiei, spectacolele de teatru fiind suspendate. La fel s-a întâmplat și cu actrița Paula Chirilă. Însă, vedeta a profitat de această perioadă de izolare și s-a apucat să meșterească. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a afirmat că face bricolaj de lux.

”Acum serios vorbind, perioada asta nu am fost șomeră. Eu sunt angajată la Pitești, la Teatrul din Pitești. Dar mi-am luat măsuri de precauție și am început să mă reprofilez. Am băgat tare-tare pe o nișă care o să meargă. Bricolaj. M-am băgat pe bricolaj. Am făcut o băncuță în balcon. Am și zugrăvit în dormitor”, a povestit Paula Chirilă, potrivit libertatea.ro.

Paula Chirilă: ”Dacă nu mai merge cu teatrul așa e nișa mea: bricolaj de lux și zugrav de lux că merg mână în mână”

Vedeta a comentat, glumind, despre cum s-ar prezenta la cei care i-ar solicita serviciile în materie de bricolaj.

„Vrei un meșter de lux? Apelezi la mine. Eu sunt prima. Vin pe hălățel de mătase, pe rochie de nuntă. Este bricolaj de lux. Dacă nu mai merge cu teatrul așa e nișa mea: bricolaj de lux și zugrav de lux că merg mână în mână”, a adăugat binecunoscuta actriță.

Paula Chirilă, în vârstă de 44 de ani, este cunoscută ca actriță de teatru și film. Este cunoscută și din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a participat la numeroase emisiuni TV care s-au bucurat de succes la public. În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla.

citește și...