Paula Chirilă nu s-a mai putut abține și a plâns în direct, la tv! Ce a emoționat-o atât de tare la „Xtra Night Show”/ FOTO

11.11.2022, 08:05
Paula Chirilă nu s-a mai putut abține și a plâns în direct, la tv! Ce a emoționat-o atât de tare la „Xtra Night Show”/ FOTO
Paula Chirilă nu s-a mai putut abține și a plâns în direct, la tv! Ce a emoționat-o atât de tare la „Xtra Night Show”/ FOTO

Paula Chirilă este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă existe și momente care o fac pe prezentatoarea tv să fie mai vulnerabilă. Recent, actrița nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul emisiunii nocturne „Xtra Night Show”. Ce a pățit? 

Paula Chirilă a plâns în direct, la tv. În urmă cu mai bine de o săptămână, Sore și Ema au fost invitate în platoul de la „Xtra Night Show”, acolo unde au vorbit despre interpretarea unei melodii a regretatei Laura Stoica, la „Te cunosc de undeva”.

Se pare că aceste momente au făcut-o pe Paula Chirilă să fie mai sensibilă ca deobicei și a izbucnit în lacrimi.

Paula Chirilă a plâns când și-a adus aminte de Laura Stoica

„Incredibil! Incredibil! Foarte bun momentul”, a spus prezentatoarea tv, în direct, la Antena 1.

Tot în cadrul show-ului „Xtra Night Show”, Dan Capatos a mărturisit a avut-o invitată pe regretata Laura Stoica înainte de a-și pierde viața, într-un tragic accident de mașină.

„Eu nu am văzut gala, dar eu am fost cel la care Laura a venit la ultima emisiune, înainte să moară, când a anunțat că e și gravidă. Dispariția ei a fost una năprasnică, extrem de dureroasă pentru toată lumea. Ea era în culmea ascensiunii, aștepta un copilaș, adică lumea nu a uitat. Aceste momente ar trebui să fie un omagiu și e bine că ați gândit-o așa, pentru că ați putut să transmiteți emoția. Mamă, fabuloasă interpretarea, bravo!”, a adăugat și Dan Capatos.

Artista a murit în urmă cu 16 ani

În urmă cu 16 ani, mai precis în martie 2006, artista şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu au murit într-un accident rutier, în timp ce se întorceau de la un concert concert susținut la Urziceni. Solista era și însărcinată.

Mama regretatei artiste a mărturisit că a trecut cu greu peste pierderea fiicei sale.

„Îmi duc viața mai departe, trăiesc frumos, am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea. Cu destinul nu te poți pune niciodată! Pentru că anul asta se împlinesc cincisprezece ani, de când fiica mea nu mai este, o să mergem la cimitir (n.r – Cimitirul Bellu), cu flori și cu lumânări, nimic mai mult.

Nu o să facem parastas, doar o să dau ceva de pomană, o să dau cuiva, la cimitir, și cam atâta. Nu îmi vine să cred că au trecut atât de mulți ani de când fiica mea nu mai este!”, a declarat mama Laurei Stoica, pentru playtech.ro.

citește și...