Paula Chirilă dă detalii din trecutul său. ”Tata era șomer, îi plăcea și băuturica”

25.10.2020, 14:34
Paula Chirilă dă detalii din trecutul său. ”Tata era șomer, îi plăcea și băuturica”
Paula Chirilă dă detalii din trecutul său. ”Tata era șomer, îi plăcea și băuturica”

Actrița Paula Chirilă a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Aceasta a făcut mărturisiri legate de familia sa și despre greutățile prin care a trecut.

Paula Chirilă a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut dezvăluiri despre greutățile prin care a trecut familia ei cu ani în urmă. ”Eu voiam să fiu artistă, cântăreață. I-am spus profesoarei mele că nu vreau la Drept, vreau la Teatru. Mi-a spus cât de greu e, ce trebuie făcut. Am dat pe ascuns la facultate. Tata era șomer, îi plăcea și băuturica, Dumnezeu să-l ierte, trăiam dintr-un salariu, al mamei. Era asistentă medicală. Deci nu putea să mă țină cu facultate. I-am spus când am luat examenul”, a mărturisit actrița, potrivit revistei Viva.

Vedeta a explicat și cât de greu i-a fost după ce a terminat facultatea și s-a angajat la Oradea. ”Ca actriță am făcut, la început, foamea. Nu aveam bani de mâncare. Aveam un parbriz de slănină, că așa-i ziceam, parbriz, în frigider, din care am mâncat, alături de colega mea, două săptămâni. Slănină, muștar, usturoi. Nici pâine nu aveam, de unde bani…”, a mai spus ea.

Paula Chirilă a fost căsătorită și are un copil

Paula Chirilă, în vârstă de 45 de ani, este cunoscută ca actriță de teatru și film. Este cunoscută și din postura de prezentatoare de televiziune.

De-a lungul anilor, aceasta a participat la numeroase emisiuni TV care s-au bucurat de succes la public.

În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla.

Paula Chirilă a fost asistentă medicală

Paula Chirilă a lucrat, cu ani în urmă, ca asistentă medicală. Despre acea perioadă din viața ei a vorbit vedeta pentru okmagazine.ro.

Vedeta a lucrat la Spitalul de Urgență după ce a terminat liceul sanitar.

“Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa. După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani. Am trăit şi foamea, nu asta voluntară pe care o fac acum, ci pe cea în care nu ai ce pune pe masă. Mâncam mămaligă cu usturoi când eram debutantă, la Oradea, şi aveam salariul mic şi nu îmi permiteam să îmi cumpăr. Mâncam slănină şi ce îmi mai rămânea prin frigider”, mărturisea Paula Chirilă.

citește și...