Paula Chirilă a dus-o greu. ”Am făcut și foamea”

30.12.2020, 11:37
Paula Chirilă a dus-o greu. ”Am făcut și foamea”
Paula Chirilă a dus-o greu. ”Am făcut și foamea”

Viata actriței Paula Chirilă a fost marcată de geutăți. Aceasta a povestit că au fost perioade când abia avea ce mânca.

Actrița Paula Chirilă a mărturisit, la Antena Stars, că a dus-o greu la începutul carierei. Avea un salariu mic și abia avea ce mânca. „Am făcut și foamea când eram actriță debutantă. Aveam 600 de lei salariu, angajată la Oradea. Două săptămâni am mâncat slănină și niște usturoi, rămâsese o bucată de slănină în frigider, de la colega mea de garsonieră. (…) Câtă slănină să mănânci?!”, si-a amintit vedeta, citată de spynews.

Paula Chirilă a vorbit și despre situația financiară precară pe care o avea părinții săi, dar și despre tatăl său, care devenise violent. ”Nu aveau! Și mi-era rușine să o sun pe mama și să văd că nu are bani să-mi trimită. Știam că nu are. Tata era șomer (…), i-a plăcut cu băuturica și asta nu a adus foarte multă fericire în familie. (Copilăria) a fost și frumoasă, dar și cu cu zone mai…. El devenise destul de violent (…) Am dat la facultate, am terminat, am și lucrat noapte de noapte la spital. Ziua eram la facultate și după cursuri fugeam de gardă la spital. (…) Pentru mine era o evadare, ca să nu mă mai duc acasă, să nu-l mai aud. Nu puteai să tai în casa ai de cât de mult scandal era. Pentru mine a fost o evadare din viața mea. Eu am evadat dând la facultate”, a mai spus aceasta.

Paula Chirilă a fost căsătorită și are un copil

Paula Chirilă, în vârstă de 45 de ani, este cunoscută ca actriță de teatru și film. Este cunoscută și din postura de prezentatoare de televiziune.

De-a lungul anilor, aceasta a participat la numeroase emisiuni TV care s-au bucurat de succes la public.

În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla.

Paula Chirilă a fost asistentă medicală

Paula Chirilă a lucrat, cu ani în urmă, ca asistentă medicală. Despre acea perioadă din viața ei a vorbit vedeta pentru okmagazine.ro.

Vedeta a lucrat la Spitalul de Urgență după ce a terminat liceul sanitar.

“Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa. După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani”, mărturisea Paula Chirilă.

citește și...