Paul McCartney, dezvăluiri despre destrămarea trupei The Beatles. Îl învinovățește pe John Lennon

14.10.2021, 15:45
Paul McCartney, dezvăluiri despre destrămarea trupei The Beatles. Îl învinovățește pe John Lennon
Paul McCartney, dezvăluiri despre destrămarea trupei The Beatles. Îl învinovățește pe John Lennon

Celebrul artist britanic Paul McCartney, în vârstă de 79 de ani, îl învinovățește pe John Lennon, fostul său coleg, pentru destrămarea trupei The Beatles. Într-un interviu pentru BBC Radio 4 , Paul Mc Cartney a spus că John Lennon a fost cel care a iniţiat destrămarea legendarei trupeThe Beatles în anul 1970.

The Beatles este unul din cele mai faimoase și de succes grupuri în istoria muzicii. Grupul a fost alcătuit din John Lennon (vocal, chitară ritmică), Paul McCartney (vocal, chitară bas), George Harrison (chitară solo) și Ringo Starr (baterie).  Legendara trupă s-a destrămat în anul 1970.

Într-un interviu pentru BBC Radio 4, Paul McCartney a făcut declarații despre destrămarea trupei The Beatles, învinovățindu-l pe regretatul artist John Lennon.

Paul McCartney, dezvăluiri despre destrămarea trupei The Beatles. ”Eu nu am provocat despărţirea. Acest lucru a fost făcut de Johnny al nostru”

 

„Eu nu am provocat despărţirea. Acest lucru a fost făcut de Johnny al nostru. Era trupa mea, era jobul meu, era viaţa mea, aşadar eu am vrut să continuăm”, a declarat Paul McCartney, potrivit Hotnews. Acesta a explicat ce s-a întâmplat în 1970: ”John a intrat într-o zi în camera în care ne aflam şi ne-a spus: ”Eu părăsesc The Beatles” Apoi a adăugat: ”Este chiar palpitant, seamănă cu un divorţ”. Apoi noi, ceilalţi, am rămas pentru a aduna cioburile sparte”.

După ce John Lennon a anunţat că voia să plece din trupă, ceilalţi membri ai formaţiei au fost sfătuiţi de noul lor manager, Allen Klein, să păstreze în secret destrămarea iminentă a formaţiei, până când el urma să rezolve anumite chestiuni rămase neterminate. „Aşadar, pentru câteva luni a trebuit să ne prefacem. Era ciudat, pentru că ştiam cu toţii că era sfârşitul pentru The Beatles, dar nu puteam să ne retragem pur şi simplu”, a mai spus Paul McCartney.

FOTO: Hepta

citește și...