Paul Diaconescu, despre experiența din Fermă după ce a fost eliminat. ‘Burcea și Piștereanu mi-au făcut zile fripte acolo’

12.10.2020, 15:50
Paul Diaconescu, despre experiența din Fermă după ce a fost eliminat. 'Burcea și Piștereanu mi-au făcut zile fripte acolo'
Paul Diaconescu, despre experiența din Fermă după ce a fost eliminat. 'Burcea și Piștereanu mi-au făcut zile fripte acolo'

Paul Diaconescu a fost eliminat din show-ul ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, după ce a pierdut duelul cu George Burcea. Actorul a rezistat doar cinci săptămâni în ferma de la Cocani. Cât timp a stat în competiție, Paul Diaconescu a avut mai multe conflicte cu fostul soț al Andreei Bălan, dar și cu Anda Adam.

Ce a spus despre George Burcea

Într-un interviu pentru Click!, Paul Diaconescu a vorbit cu sinceritate despre experiența din Fermă. Fostul concurent al emisiunii de la PRO TV a precizat că George Burcea și George Piștereanu au fost cei care l-au ‘terorizat’ încontinuu.

‘George Piștereanu și George Burcea mi-au făcut zile fripte acolo. Au făcut coaliție, au vorbit despre mine. Dar pot să-i disculp, că nu-mi sunt datori cu nimic și nici nu suntem prieteni. Sunt pur și simplu niște băieți cu care lucrez și cu care nu vreau să mă cert. Asta nu înseamnă că sunt prietenii mei. Cu siguranță voi rămâne prieten și cu Burcea (n.r. George Burcea), chiar avem un proiect în care vom juca împreună. Cu Piștereanu n-am de ce să mă cert, am jucat și vom mai juca împreună. Am avut un proiect de teatru’, a spus Paul Diaconescu.

A rămas prieten cu Anda Adam

Cât despre Anda Adam, actorul a mărturisit că a rămas prieten cu aceasta și chiar are de gând să se întâlnească cu ea pe viitor.

‘Cu Anda Adam, deși la început a exagerat când am vrut să mănânc mămăligă cu lapte. Ne-a certat, a exagerat și am încercat să mă impun. Ulterior am început să comunicăm. Când a fost fermier-șef am vrut să-i arăt cât de bine îmi intru în rolul de servitor. Am rămas prieteni, aștept să iasă din Fermă ca să-i duc niște nuci de la Dâmbovița. La cât de foame ne-a fost acolo, am vorbit numai despre mâncare. Și i-am zis că o să-i duc o plasă de nuci. Teoretic voi rămâne prieten cu toată lumea’, a mai dezvăluit actorul pentru Click!

George Burcea s-a accident în timpul duelului cu Paul Diaconescu

Cea de-a doua probă a duelului dintre Paul Diaconescu și George Burcea le-a testat atât abilitățile fizice, cât și pe cele de îndemânare. După ce au descurcat o sfoară prinsă pe o capră din lemn, cei doi concurenți din Fermă au avut de rezolvat un puzzle destul de dificil.

Din păcate, George Burcea a căzut destul de urât de pe capră, iar cei prezenți în hambar au tras o sperietură zdravănă, preț de câteva minute.

‘Mă panicasem că deja avea avantaj și atunci n-am mai ținut cont de tehnici de prindere… M-am dus în cap, dar slavă cerului că mi-am revenit repede și mi-am văzut de drum’, a afirmat fostul partener de viață al Andreei Bălan.

 

citește și...