Mariajul lor a durat doar 12 zile! Despărțire-șoc în showbiz

03.02.2020, 11:07
Mariajul lor a durat doar 12 zile! Despărțire-șoc în showbiz
Mariajul lor a durat doar 12 zile

O nouă despărțire-șoc a avut loc în showbiz. Una dintre cele mai voluptuoase blonde celebre a pus punct mariajului ei, la doar 12 zile de la căsătorie. Iată ce s-a întâmplat!

Superstarul internațional, în vârstă de 52 de ani, se căsătorise cu producătorul Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, la Malibu, USA, pe 21 ianuarie. Cei doi se întâlniseră pentru prima oară în urmă cu 30 de ani.

Mariajul lor a durat doar 12 zile

O sursă apropiată actriței a dezvăluit, pentru infobae.com, că Pamela și afaceristul nu și-au înregistrat, de fapt, documentele de căsătorie. 

Actrița a explicat, prin intermediul unui comunicat de presă, motivele care au stat la baza sepărării. 

„Viața este un drum și iubirea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis amândoi să luăm o pauză și să mai așteptăm cu oficializarea certificatului de căsătorie”, a spus Anderson. 

Aceasta este a cincea căsătorie a vedetei din „Baywatch”. Pamela a fost măritată cu liderul trupei Motley Crue, Tommy Lee, cu muzicianul Kid Rock, cât și cu jucătorul de poker Rick Salomon. Cu acesta din urmă, actrița a fost căsătorită de două ori. 

La rândul lui, Jon Peters a fost căsătorit cu Henrietta Zampitella, cu acțrița Lesley Ann Warren, cu producătoarele Christine Forsyth și Mindy Peters. 

citește și...