Ozana Barabancea le dă peste nas criticilor. ”La 51 de ani ai mei, sunt foarte frumoasă”

26.08.2020, 13:32
Ozana Barabancea le dă peste nas criticilor. ”La 51 de ani ai mei, sunt foarte frumoasă”
Ozana Barabancea le dă peste nas criticilor. ”La 51 de ani ai mei, sunt foarte frumoasă”

Ozana Barabancea le dă peste nas celor care au acuzat-o că își editează foarte mult fotografiile pe care le postează în mediul online.

De curând, Ozana Barabancea a fost criticată de internauți pentru că își editează în mod excesiv fotografiile pe care le publică pe rețelele de socializare. Invitată la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, artista le-a dat peste nas celor care comentează pe seama ei, afirmând răspicat că se simte foarte bine în pielea ei.

”E mare artă să și să photoshopezi. Evident că eu am făcut-o din plictiseală, dar mă rog, unora le place, altora nu le place… Nu m-au deranjat deloc aceste critici, tocmai de-aia am vrut să spun că sunt frumoasă de la photoshop. La 51 de ani ai mei sunt foarte frumoasă. Aia e! Mai grasă, mai slabă! Nu contează! Mă simt foarte bine în pielea mea”, a declarat Ozana Barabancea, potrivit spynews.ro.

Cine este Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Au împreună doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, spunea Ozana Barabancea într-un interviu.

citește și...