Ovidiu Lipan ”Țăndărică” face dezvăluiri din viața sa. ”Sufletul, trupul nu a putut să renunțe la România”

07.03.2022, 16:11
Ovidiu Lipan ”Țăndărică” face dezvăluiri din viața sa. ”Sufletul, trupul nu a putut să renunțe la România”
Ovidiu Lipan ”Țăndărică” face dezvăluiri din viața sa. ”Sufletul, trupul nu a putut să renunțe la România”

Ovidiu Lipan, zis Țăndărică, în vârstă de 69 de ani, a dat detalii din viața sa la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Țăndărică, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix, a vorbit, pintre altele, de fosta sa soție, și de fiul lor. ”Sufletul, trupul nu a putut să renunțe la România”, a mărturisit binecunoscutul artist.

Ovidiu Lipan, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix, a fost căsătorit cu o nemțoaică pe nume Sabine și are un băiat, Alexander. Fiul artistului locuiește în Germania. De 18 ani, Țăndărică are o relație cu o avocată pe care a cunoscut-o în anul 2004.

Ovidiu Lipan Țăndărică a făcut dezvăluiri din viața sa personală la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D.

Ovidiu Lipan ”Țăndărică” face dezvăluiri din viața sa. ”Am rămas în relații bune cu Sabine, are locul ei special în viața mea”

Ovidiu Lipan a mărturisit că a rămas în relații bune cu cea care i-a fost soție. ”Da, eu spun că am fost un soț bun. A fost o perioadă când Sabine mi-a dat certitudine, o anumită siguranță. Avându-l în ’90 pe Alexander și la 9 ani l-am părăsit și am venit în Romania. Am preferat să mă întorc și să-mi duc viața. Cred că am făcut un lucru bun că m-am întors, am rămas în relații bune cu Sabine, are locul ei special în viața mea. Sufletul, trupul nu a putut să renunțe la România. Am trecut prin foarte multe…puteam să trăiesc oriunde în lume, sunt cetățean german, Nicu trăieste în Spania. Eu nu am rezistat și am venit în România singur nemaiavând pe nimeni aici”, a declarat acesta, potrivit wowbiz.ro.

La aceeași emisiune, Ovidiu Lipan a povestit și cum a ajuns să i se spună ”Țăndărică”. “Cred că foarte multe bețe am rupt. În perioada mea adolescentină, care a rămas până târziu aș spune, că am trecut greu la maturitate, am rupt și rup și în continuare. Dar nu din cauza că lovești tare cu ele, e vorba de energia care pătrunde din tine în acele baghete…și pedale, tobe, se spărgeau funduri de tobe. Dar nu numai asta, cred că a venit “Țăndărică” și că eram slab, cu nasul mare și părul creț și parcă eram tras de ațe când băteam la tobe. M-am revăzut în filmări mai vechi și e un complex, o imagine care a dus la porecla asta”, a explicat artistul, conform sursei mai sus-menționate.

 

citește și...