Ovidiu Lipan Țăndărică, despre viața amoroasă la 67 de ani. ‘Sper să îmi găsesc un suflet tânăr’

13.12.2020, 16:28
Ovidiu Lipan Țăndărică, despre viața amoroasă la 67 de ani. 'Sper să îmi găsesc un suflet tânăr'
Ovidiu Lipan Țăndărică, despre viața amoroasă la 67 de ani. 'Sper să îmi găsesc un suflet tânăr'

Ovidiu Lipan Țăndărică, legendarul toboșar al trupei Phoenix, a făcut mărturisiri incredibile despre viața sa amoroasă. Deși a ajuns la veritabila vârstă de 67 de ani, solistul încă speră că își va găsi sufletul pereche.

Ovidiu Lipan Țăndărică a recunoscut că a avut o viață sentimentală agitată, dar tot și-ar dori să mai simtă fiorii iubirii.

Ovidiu Lipan Țăndărică își caută parteneră

‘Am avut o viață amoroasă tumultoasă, dar acum cred că nu e momentul să mai facem escapade. Încep să mă deștept și eu. Cât despre o nouă căsătorie îl las pe Dumnezeu să lucreze și poate că într-o bună zi va apărea iar un suflet care să-mi aline suferințele și cu care să mă pot înțelege. O femeie care să mi se potrivească e greu de găsit, eu fiind un rebel.

Îmi cunosc defectele, dar sunt un om atât de pașnic și de iubăreț încât sper să îmi găsesc un suflet tânăr, care să mă încarce energetic, să îmi dea fiorul iubirii’, a spus artistul pentru Impact.ro.

În plus, el are de gând să se vaccineze anti-COVID, pentru a putea merge în Germania ca să își cunoască nepotul abia născut. Ovidiu Lipan Țăndărică a mărturisit că poartă mască de protecție, însă nu se teme de coronavirus.

‘Sunt momente în viața fiecăruia în care trebuie să ne resetăm și să tragem concluzii pentru fiecare în parte. Eu, unul, port mască, mă încadrez în ceea ce trebuie să facem cu toții în momentele acestea. Este un virus care poate ataca la fiecare colț de stradă. Este incredibil ce se întâmplă cu omenirea într-o perioadă foarte ambiguă. Eu port mască, mă feresc, nu mi-e teamă de Covid, pentru că până a urmă o să luăm cu toții, mai mult sau mai puțin, în diferite stadii‘, a declarat el pentru Impact.ro.

Vrea să se vaccineze anti COVID-19

Ovidiu Lipan Țăndărică este hotărât să facă vaccinul anti-COVID, pentru a putea călători cu avionul până în Germania. Solistul are un singur fiu, pe Alexander, care i-a dăruit un nepoțel.

‘Am înțeles că vaccinul s-a aprobat în Anglia. Nimic nu e clar în privința vaccinului ăsta, dar s-a ajuns la un stadiu în care trebuie să-l facem. În momentul în care va fi nevoie să călătoresc și nu voi fi lăsat în avion, atunci mă voi vaccina. Cred că asta vor face toți. Am și un nepoțel, pe care nu am putut să-l strâng în brațe cu pandemia asta. Încă nu am ajuns în Germania, abia aștept să dea drumul să pot să plec să-l văd. Alexander, fiul meu, este foarte bine, toată lumea se ferește de virus și în Germania. Încercăm să ne ridicăm moralul până ne vom acomoda. Lasă sechele groaza asta instalată în mințile oamenilor. Relațiile sunt foarte bune și cu mama lui Alexander, am rămas într-o legătură foarte bună, încerc să creez armonie peste tot‘, a mai adăugat el.

citește și...